Show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda din Veneția a avut de toate: celebrități, furtună și controverse

Show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda a strâns în piața San Marco din Veneția cele mai în vogă celebrități ale lumii și a avut parte de dramă cât cuprinde.

Show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda, organizat la Veneția cu doar câteva zile înaintea deschiderii Festivalului de Film, astfel încât să beneficieze de o extra prezență a celebrităților din lumea filmului, a fost unul de zile mari. Și nu doar datorită hainelor prezentate, ci mai ales datorită vedetelor. De la Jennifer Lopez la fostul său partener, Sean Combs, venit să își susțină fiicele care au apărut în prezentare, și până la Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian alături de partenerul său, Ciara, Monica Bellucci, însoțind-o pe fiica sa, Deva, care a defilat, Christian Bale în aceeași postură de însoțitor pentru Emmeline, și ea parte din prezentare, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer, Vin Diesel și mulți, mulți alții, vedetele s-au înghesuit să susțină prezentarea couture a lui Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care a avut parte și de un podium greu de egalat: piața San Marco.

Și nu doar atât. Show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda a avut parte și de un recital al lui Jennifer Hudson (care își promovează filmul inspirat de viața Arethei Franklin, Respect), de un performance teatral, și de pescăruși agitați de condițiile atmosferice care s-au transformat, cu timpul, în ploaie, și care au prilejuit câteva minute mai târziu și un curcubeu glorios deasupra străvechii piețe venețiene.

Desigur, pentru că un show de modă de acest calibru nu se putea rezuma doar la atmosferă și invitați, modelele care au ajuns în piață cu gondolelele au purtat haine inspirate de tradiția manufacturii italiene, o marcă pentru aproape toate piesele made in Italy, dar și de artefactele locale, de la celebra sticlărie de Murano la modelele de pe podelele din bisericile locale. Nu au lipsit nici măștile, dând un aer de bal mascat întregului spectacol.

Pentru că cei doi designeri au declarat că show-ul Dolce & Gabbana e dedicat și unei clientele mai tinere (un deziderat pentru orice casă cu o vechime respectabilă care își dorește să rămână relevantă), și o parte dintre tinerele modele s-au dovedit a fi celebrități din noua și foarte privilegiata generație. Au defilat, deci, Chance, Jessie James și DLila Star, fiicele lui Sean Combs, Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, Emmeline, fiica lui Christian Bale, dar și Leni Klum, fiica lui Heidi Klum.

Ploaia a amenințat show-ul Dolce & Gabbana, atât cât să creeze și un curcubeu deasupra pieței, dar și-a amânat suficient căderea până ce designerii au apărut să primească felicitări, prilejuind o mulțime de glume pe Internet, cărora le-a dat tonul jurnalistul Evan Ross Katz, care a ținut să amintească, pe bună dreptate, lumii întregi că designerii s-au făcut vinovați în multe rânduri de declarații și gesturi controversate, precum faptul că au vândut ceea ce au numit „sandale de sclavi”, că au numit copiii obținuți în urma unor tratamente de fertilizare „sintetici”, că au pretins că hărțuirea sexuală nu este violență și că au jignit feluriți oameni în mai multe ocazii. Ceva mai târziu, contul de Instagram Diet Prada a postat un clip în care grindina se abătuse asupra unei prezentări Dolce & Gabbana (care a avut loc la o altă dată, totuși).

„Știți că sunt catolic și am rugat-o pe fecioara să mai aștepte puțin”, declara Domenico Dolce după show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)


Cert este că, și cu toate aceste critici, show-ul Dolce & Gabbana Alta Moda a fost un succes, iar ploaia care i-a urmat a generat alte scene suprarealiste în Veneția – precum cea împărtășită cu amuzament de Helen Mirren, care și-a însoțit o imagine de pe Instagram cu unul dintre cele mai amuzante texte ale serii „Am dansat în ploaie cu VIN DIESEL”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Citește și:
Seniori cu stil. Despre cum vârsta nu e un impediment când vine vorba de modă și asumare

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people