Sharon Stone: „E o minciună sfruntată să zici că nu contează aparențele“

Sharon Stone are un mesaj către tinerele femei cu privire la standardele de frumusețe impuse de societate.

Sharon Stone: „E o minciună sfruntată să zici că nu contează aparențele“

Sharon Stone, care a devenit celebră după rolul din Basic Instinct, a vorbit recent pentru publicația The Telegraph despre așteptările pe care oamenii le au în ceea ce privește felul în care arată ceilalți. Cât despre vorba populară că aspectul nu contează, actrița a fost extrem de vehementă: „Este o minciună sfruntată.”

Sharon Stone a spus că și-a dat seama cât de important e felul în care arăți în momentul în care a început să îmbătrânească. „Toate corpurile au celulită, dar ne-am uitat la prea multe imagini în care modelele sunt de fapt băieți tineri și am văzut prea multe prezentări de modă cu modele românce de 14 ani.”

Actrița a adăugat că nimeni nu își poate păstra frumusețea pentru totdeauna și că fiecare dintre noi trebuie să accepte faptul că îmbătrânește. „Nu trebuie să rămâi o fată frumoasă pentru totdeauna și trebuie să acceptăm faptul că e cool să fii o femeie matură și inteligentă. Dacă partnerul tău nu înțelege asta, înseamnă că nu e un adult și nu ar trebui să rămâi cu el”, a declarat Sharon Stone.

Acum patru ani, Sharon Stone a vorbit într-un interviu și despre presiunea de a-și face lifting facial: „Sincer, cred că arta îmbătrânirii constă și în sexualitatea de a avea imperfecțiuni. Trebuie să te uiți foarte bine la tine, mai ales atunci când înaintezi în vârstă și fața ta se schimbă. Oamenilor le este frică de schimbări deoarece simt că pierd ceva. Ei nu înțeleg că de fapt câștigă prin asta”.

Sharon Stone, acum în vârstă de 62 de ani, este cunoscută pentru cariera sa de actriță, dar și pentru cea de model sau producătoare. Rolul din Basic Instinct i-a adus prima nominalizare la Oscar, iar mai târziu, a primit mai târziu și o nominalizare pentru un premiu Oscar pentru rolul din filmul Casino, regizat de Martin Scorsese.

Citește și:
Sharon Stone și-a făcut o schimbare de look incredibilă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people