Shannen Doherty, imagini tulburătoare din timpul unei tomografii: „Teama mea este evidentă”

Shannen Doherty a postat imagini din timpul tomografiei computerizate.

Shannen Doherty, imagini tulburătoare din timpul unei tomografii: „Teama mea este evidentă”

Shannen Doherty a împărtășit o actualizare a stării sale de sănătate. După ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 4 în februarie 2020, actrița, în vârstă de 52 de ani, a anunțat marți că o tomografie computerizată efectuată pe 5 ianuarie a arătat că are metastaze cerebrale. Această afecțiune apare atunci când celulele canceroase se răspândesc de la locul lor inițial la creier, potrivit Clinicii Mayo.

Shannen Doherty, imagini din timpul tomografiei computerizate

Shannen Doherty a oferit o veste privind starea sa medicală. Actrița, care a anunțat în februarie 2020 că se confruntă cu cancer de sân în stadiul 4, a dezvăluit marți că a primit un diagnostic alarmant: metastaze cerebrale. Aceasta este o condiție ce se manifestă atunci când celulele canceroase se răspândesc de la sursa inițială până la creier, conform informațiilor oferite de Clinica Mayo.

sursa: Instagram

„Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații. Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe lucruri în viața mea. Sunt norocoasă, deoarece am doctori extraordinari precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii extraordinari de la Cedar Sinai”, a continuat ea. „Dar acea teamă…. Tulburarea….. momentul în care s-a întâmplat totul…. Așa poate arăta cancerul. Dar acea teamă…. Tulburarea….. momentul în care s-a întâmplat totul…. Așa poate arăta cancerul”, a explicat ea alături de un videoclip de pe Instagram în care apare primind radioterapie.

sursa: Instagram

Dezvăluirea lui Doherty vine după ce, pe 5 iunie, vedeta din Charmed a împărtășit un videoclip pe Instagram în care se vede cum i se potrivește masca pe care a purtat-o în timp ce primea tratament, cu descrierea: „9 ianuarie 2023”. Doherty a oferit anterior o actualizare a stării sale de sănătate la un panel Charmed alături de Rose McGowan, Holly Marie Combs, Brian Krause, Dorian Gregory și Drew Fuller, moderat de Breanne L. Heldman de la PEOPLE la 90s Con în martie.

Când a fost întrebată cum se simte, Doherty a răspuns: „Mă simt minunat, mulțumesc! Acest public este uimitor!„. De când a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 2015 și a anunțat că boala a revenit după remisie în 2017, Doherty a oferit adesea actualizări despre tratamentul ei.

„Este totul frumos? NU, dar este adevărat și speranța mea în împărtășirea aceasta este că noi toți devenim mai educați, mai familiarizați cu ceea ce arată cancerul. Sper că încurajez oamenii să facă mamografii, să își facă controale regulate, să treacă peste frică și să înfrunte orice ar putea fi în fața ta„, a scris ea pe Instagram în octombrie 2021.

Shannen Doherty a mărturisit de asemenea că tratamentul o făcea să se simtă extrem de obosită și că de multe ori alegea să poarte pijamale cu imprimeuri amuzante pentru a se simți mai bine.

„Chiar mă înveseleau? Da!! Arătam ridicol și în acest ridicol am găsit puterea de a râde de mine. Umorul m-a ajutat să trec peste ceea ce părea imposibil. Sper ca toți să găsim umor în situațiile imposibile”, a adăugat Shannen.

Citește și:
Anastasia Soare, petrecere fastuoasă pentru mama ei. Cum au apărut vedetele la eveniment

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people