Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, vorbește despre starea ei de sănătate

Actrița din serialul Beverly Hills 90210 a acordat un interviu emoționat ediției din SUA a revistei ELLE.

Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, vorbește despre starea ei de sănătate

Shannon Doherty (48 de ani),  cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a aflat în 2015 că a fost depistată cu cancer la sân în stadiul IV. A suferit operații, chimioterapie și radioterapie, iar acum actrița privește retrospectiv la acest eveniment care i-a schimbat viața într-un interviu pentru numărul din octombrie al revistei ELLE USA.

La începutul anului, Shannen Doherty a aflat că boala s-a întors și pentru că între timp a apărut și pericolul cauzat de pandemia de coronavirus a făcut și un apel la populație pentru a respecta regulile impuse de autorități. „Pentru mine, cu un cancer în stadiul IV, lupta este deja suficient de grea. Pentru una dintre cele mai apropiate prietene ale mele, de peste 28 de ani, care a decis să abandoneze lupta împotriva cancerului metastatic, iar acum se află în spital, pentru ultima dată, așteptând să moară singură. Pentru fiecare doctor și pentru personalul medical. Pentru fiecare persoană care lucrează în magazine alimentare, făcând ceea ce poate pentru a ajuta. Pentru fiecare persoană forțată să se afle în prima linie. Fac acest lucru pentru noi. Te rog, stai acasă!”, scria atunci Shannen Doherty.

În interviul pentru ELLE USA, Shannen Doherty spune că experiența pe care a avut-o cu boala a ajutat-o să distrugă orice bariere își pusese din cauza industriei showbiz-ului și a tabloidelor. „Cred că atunci când vine vorba de persoane cu cancer de gradul IV de cancer, oamenii își imaginează pe cineva cu un veșmânt gri de spital, privind pe o fereastră de pe patul de moarte. Nu văd un pacient bolnav cu cancer când mă uit la Shannen”, spune soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty a lucrat la mai multe proiecte în acest timp, printre care și un remake după Beverly Hills. Cu toate astea, actrița spune că este greu să nu se gândească la viitorul ei: „Nu am stat să scriu scrisori de adio. E ceva ce ar trebui să fac. Sunt lucruri pe care ar trebui să le spun mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe cât a însemnat pentru mine.”

Citește și:
Deborra-Lee Furness, soția lui Hugh Jackman, răspunde zvonurilor legate de orientarea sexuală a soțului său

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people