Selly a fost amendat pentru petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui

Selly a fost amendat de Poliție pentru petrecerea de ziua lui care a încălcat normele impuse pe durata pandemiei de coronavirus. La ce sumă au ajuns sancțiunile?

Selly a fost amendat pentru petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui

Selly a fost amendat de polițiști, după ce vlogger-ul a organizat o petrecere pentru aniversarea de 20 de ani care a încălcat regulile impuse de pandemie. Încercând în general să proiecteze aparența unei persoane responsabile, preocupată de alegerile electorale sau de soarta sistemului de educație din România, Selly, pe numele său real, Andrei Șelaru, a organizat o petrecere la Snagov, ignorând restricțiile privind numărul de oameni care pot participa la astfel de evenimente pe durata pandemiei de coronavirus.

De aceea, Selly a fost amendat, după ce petrecerea, care a avut loc sâmbătă seara, a devenit obiectul unei autosesizări a poliției locale, care a transmis un comunicat de presă, conform publicației Libertatea: „La data de 28 februarie, polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.”

De altfel, chiar Selly nu s-a ferit să facă pe cât de publică se poate isprava, postând pe Instagram filmulețe de la petrecere, care au fost văzute chiar de oamenii legii, care au și intervenit ulterior. „A fost o petrecere extraordinară, băieți, vă mulțumesc”, a transmis Selly celor care au participat, printre ei numărându-se câțiva celebri cântăreți de manele, care au cântat la eveniment.

Astfel, Selly a fost amendat, Poliția sancționând cele trei persoane atât pentru nerespectarea numărului permis de oameni pentru astfel de evenimente private, cât și pentru decizia de a nu purta măști și pentru nerespectarea distanțării sociale.

Citește și:
Globurile de Aur 2021: ce au purtat vedetele masculine pe covorul roșu și la ceremonia virtuală

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people