Selfie rar cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Isabella Cruise a postat un selfie pe Instagram zilele acestea, lucru de altfel foarte rar pentru fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman.

Selfie rar cu Isabella, fiica lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Un selfie rar cu Isabella Cruise a apărut zilele acestea pe Instagram – fiica lui Tom Cruise cu Nicole Kidman a postat o fotografie cu ea în oglindă, purtând o șapcă neagră și lăsându-și părul șaten să îi cadă pe umeri.

„Tot ce lucește e din aur… ah, stai, nu e decât un alt filtru de pe Instagram, a glumit Isabella Cruise în descriere despre filtrul folosit în imagine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

All that glitters is gold.. oh wait, its just another Instagram filter

O postare distribuită de Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) pe

Tom Cruise și Nicole Kidman au divorțat în 2001 și au împreună doi copii, pe care i-au adoptat în timpul căsniciei lor, Isabella, în vârstă de 27 de ani, și Connor, cu 2 ani mai mic. Fiica celebrului cuplu postează mai mult din creațiile sale pe contul de Instagram, rareori fotografii personale.

Ca dovadă, recentul selfie vine la o distanță de aproape 4 luni față de o altă fotografie din mai, în care artista le arăta urmăritorilor săi piercingul din nas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

the procrastination station

O postare distribuită de Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) pe

După divorțul din 2001, cei doi copii, Isabella și Connor, s-au distanțat de mama lor, în timp ce au continuat să aibă o relație apropiată cu Tom Cruise. Actrița a declarat că devotamentul lor față de Biserica Scientologică a jucat un rol în relația pe care o are cu cei doi copii.

Dintotdeauna, Isabella a dus o viață liniștită departe de ochii presei – singurele titluri în care i-a apărut numele au fost în 2015, când artista s-a căsătorit cu Max Parker, sau în 2018 când și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte BKC (o abreviere a numelui său întreg, Bella Kidman Cruise).

Tom Cruise și Nicole Kidman au respectat mereu intimitatea copiilor lor. În iulie 2018, o sursă apropiată declara pentru People că actorul „își iubește toți copiii. Și fiecare dintre ei are dreptul la propria poveste.”

Întrebată despre relația cu copiii săi mai mari de către Hollywood Foreign Press Association în noiembrie acum 2 ani, Kidman a răspuns de asemenea că „e foarte rezervată în acest sens”, potrivit publicației Who Magazine din Australia.

„Trebuie să-mi protejez toate aceste relații. Sunt 150% convinsă că mi-aș da și viața pentru copiii mei pentru că pur și simplu ăsta e rolul meu”, a mai precizat actrița, demonstrând astfel că singurul motiv pentru care nu și-a expus viața privată a fost pentru a se asigura că familia ei rămâne în siguranță.

Citește și:
Reese Witherspoon a publicat o fotografie inedită cu fiica ei, Ava

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people