Selena Gomez a avut o apariție impecabilă ca domnișoară de onoare la nunta verișoarei sale

Selena Gomez a fost prezentă ca domnișoară de onoare la nunta verișoarei sale, Priscilla DeLeon, care a avut loc weekend-ul trecut.

Selena Gomez a avut o apariție impecabilă ca domnișoară de onoare la nunta verișoarei sale

Weekend-ul trecut, Selena Gomez și-a susținut verișoara și prietena foarte bună într-un moment important din viața sa, din postura de domnișoară de onoare. Priscilla DeLeon și Jay Cosme și-au spus jurămintele în fața familiei și a prietenilor, în Dallas. Selena Gomez a purtat o rochie fără bretele, neagră, și s-a fotografiat alături de invitați.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yeah no cap Im the best looking family member….

O postare distribuită de David The Stallion (@david23deleon) pe

Artista a fost surprinsă și în timpul unui discurs pe care l-a ținut în cinstea mirilor, în timpul recepției. „M-ai învățat să fiu puternică”, i-a spus Selena verișoarei sale, la un moment dat, continuând prin a admira relația dintre Priscilla și Jay. Selena Gomez a fost cea care i-a cumpărat rochia de mireasă Priscillei, lucru dezvăluit în decembrie 2017.

De asemenea, Selena i-a organizat Priscillei petrecerea burlăcițelor, în Punta Mita, Mexic, unde i-a invitat toate prietenele. DeLeon a povestit câteva amănunte din excursie, spunând: „Nu aș vrea pe nimeni altcineva să stea lângă mine la altar. Domnișoara mea de onoare mi-a organizat petrecerea burlăcițelor pe care mi-o doream. Sunt veșnic recunoscătoare.” Înainte de nuntă, DeLeon a postat o fotografie pe contul personal de Instagram din timpul weekend-ului petrecut cu Selena și restul prietenelor, purtând costume de baie asortate, în aceeași nuanță.

Recent, Selena Gomez s-a fotografiat alături de mama ei, Mandy Teefy, și sora ei, Gracie Teefey, în vârstă de șase ani, la concertul lui Cyndi Lauper. Selena Gomez s-a menținut departe de lumina reflectoarelor de-a lungul acestui an, însă nu a ratat câteva apariții publice importante, pentru a-și promova câteva dintre proiecte. În luna mai, Selena a fost la Festivalul de Film de la Cannes, continuându-și totodată parteneriatul cu Puma.

Citește și:
Angelina Jolie confirmă că va avea un rol de supererou într-o nouă producție Marvel

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people