Sean Penn, dispus să lupte împotriva Rusiei: „Dacă ai fost în Ucraina, nu ai cum să nu te gândești la ideea de a lupta”

„Nu ai cum să nu te gândești la ideea de a lupta”, a declarat celebrul actor în vârstă de 61 de ani.

Sean Penn, dispus să lupte împotriva Rusiei: "Dacă ai fost în Ucraina, nu ai cum să nu te gândești la ideea de a lupta"

După ce și-a petrecut luni întregi în Ucraina, documentând invazia Rusiei asupra țării, Sean Penn a dezvăluit că se gândește serios la posibilitatea de a lupta împotriva armatei lui Putin.

„Dacă ai fost în Ucraina, nu ai cum să nu te gândești la ideea de a lupta. Și te gândești: în ce secol suntem? Pentru că zilele trecute eram la o benzinărie din Brentwood și mă gândeam să lupt împotriva Rusiei. Ce naiba se întâmplă?”, a povestit actorul în vârstă de 61 de ani pentru Hollywood Authentic.

„Singurul mod prin care aș fi putut sta mai mult timp în Ucraina ar fi fost dacă aș fi avut o pușcă, probabil fără o vestă antiglonț. Pentru că, în calitate de străin, vrei să oferi acea vestă antiglonț unui civil care luptă sau unui luptător cu mai multe abilități ca tine sau unui bărbat tânăr ori unei femei tinere care ar putea lupta mai mult timp”, a mai adăugat Penn.

La începutul lunii martie, actorul a participat la o conferință de presă a guvernului de la Kiev și a apărut alături de Volodimir Zelenski într-o înregistrare video pe care președintele Ucrainei a postat-o pe contul său de Instagram. Penn a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Zelenski, declarând că a fost extrem de impresionat de președintele Ucrainei.

„Întâlnindu-l pe președintele Zelenski cu o zi înainte de invazie și apoi încă o dată în ziua invaziei… nu știu dacă știa că a fost născut pentru asta, dar era clar că eram în prezența a ceva… ce era nou pentru lumea modernă, în termeni de curaj, demnitate și iubire. Este un moment extraordinar. Am fost impresionat și mișcat de el și în același timp am fost înspăimântat pentru el și Ucraina”, a declarat actorul în cadrul emisiunii Anderson Cooper 360.

De asemenea, Sean Penn a dezvăluit că a fost nevoit să meargă kilometri buni pentru a putea părăsi țara. Actorul, în vârstă de 61 de ani, a spus că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să-și abandoneze mașina și să meargă pe jos.

„Eu și doi colegi am mers mile până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaj, iar o mașină este singura lor proprietate de valoare”, a spus Penn.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Volodimir Zelenski la Premiile Grammy 2022: „Muzicienii noștri poartă uniforme militare în loc de smoking; cântă răniților din spitale'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people