Schimbarea neașteptată făcută de Regina Elisabeta a II-a în privința fotografiei Prințului Harry cu Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a pare că a făcut o schimbare radicală la Palatul Buckingham în privința imaginii cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Schimbarea neașteptată făcută de Regina Elisabeta a II-a în privința fotografiei Prințului Harry cu Meghan Markle

Dacă în urmă cu câteva luni toată lumea putea observa în fotografiile făcute la întâlnirea Reginei cu Boris Johnson o ramă foto cu imaginea Prințului Harry alături de Meghan Markle, se pare că acum la Palatul Buckingham s-a produs o schimbare.

Fanii au observat că din camera în care au loc întâlnirile la Palatul Buckingham a dispărut acea ramă, rămând doar cea cu Prințul William și Kate Middleton și cea cu Wiliam și Harry în uniforma militară. Practic, singura care lipsește este Meghan Markle, iar această schimbare provoacă noi controverse după apariția documentarului despre greutățile prin care trec Ducele și Ducesa de Sussex.

În acest documentar Prințul Harry recunoaște că s-a distanțat de fratele său, William, spunând că ei sunt „pe drumuri diferite”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham nu a comentat dispariția fotografiei, însă în Marea Britanie Meghan Markle este criticată pentru modul în care și-a descris viața în documentar, ea spunând că „există, nu trăiește”.

Citește și:
Prințul William, îngrijorat de declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în documentarul care a surprins lumea întreagă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people