Sarah Jessica Parker vorbește despre comportamentul inadecvat al unui „mare star de cinema”

Sarah Jessica Parker a vorbit despre experiența neplăcută pe care a avut-o în urma interacțiunii cu unul dintre colegii săi de platou.

Sarah Jessica Parker vorbește despre comportamentul inadecvat al unui „mare star de cinema"

În timpul unui interviu recent, Sarah Jessica Parker a povestit o întâmplare mai puțin plăcută pe care a avut-o în trecut și care a determinat-o să-și dorească să renunțe la job din cauza comportamentului inadecvat al unui coleg de platou. Actrița, care nu i-a dat numele actorului sau proiectului în cauză, a spus că nu s-a simțit confortabil îndeajuns încât să adreseze această problemă pe platourile de filmare.

„Cred că indiferent de cât de evoluată și modernă credeam că sunt, nu m-am simțit în totalitate într-o poziție – indiferent de rolul pe care-l aveam- nu m-am simțit suficient de puternică precum bărbatul care se purta nepotrivit, ceea ce.. mă fascinează să o spun cu voce tare, pentru că au fost nenumărate ocazii când s-a întâmplat și eram într-o poziție diferită și eram la fel de puternică”, a explicat Sarah Jessica Parker.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În cele din urmă, Sarah i-a vorbit agentului ei despre disconfortul creat de acel actor. „În câteva ore, totul se schimbase. Agentul meu le-a spus: „Dacă acest lucru continuă, i-am trimis un bilet, un bilet doar dus, care o va trimite departe de acest oraș, și nu se va mai întoarce.” După ce a căutat ajutor, Sarah Jessica Parker spune că mediul de lucru s-a îmbunătățit, dar nu era plăcut în totalitate. „Nu eram nevoită să ascult glume despre mine sau înfățișarea mea sau ce anume credeau oamenii că mă pot convinge să fac. Toți acești bărbați. Totul s-a oprit”, a adăugat actrița.

Citește și:
Angelina Jolie revine pe marile ecrane și este la fel de fabuloasă cum ne-a obișnuit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people