Prințesa Charlene de Monaco a publicat imagini adorabile cu gemenii ei în vârstă de cinci ani

Cei doi copii ai Prințului Albert și ai Prințesei Charlene de Monaco au fost din nou în centrul atenției.

Prințesa Charlene de Monaco a publicat imagini adorabile cu gemenii ei în vârstă de cinci ani

Prințesa Charlene de Monaco a postat fotografii inedite cu soțul ei, Prințul Albert, și cei doi copii ai lor, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, alături de mesajul „Atât de mândră ❤️”.


În prima fotografie, Prințul Albert stă în spatele unui scaun pe care este așezat Prințul Jacques, iar în cea de-a doua, Prințesa Gabriella râde de tatăl ei în timp ce acesta este îmbrăcat în uniformă militară.

Aceste fotografii vin la câteva zile după Ziua Națională a Principatului Monaco, ocazie cu care țara a sărbătorit și faptul că nu mai are cazuri noi de coronavirus. A fost prima dată când gemenii, care vor împlini șase ani în curând, au participat la ceremoniile din curtea palatului.

Jacques a purtat o uniformă militară, inclusiv coiful gărzii palatului, în timp ce Gabriella a fost văzută într-o rochiță albastră cu guler alb și pantofi roșii. Prințul Albert a declarat că „este amuzant. Există momente în care adoră aparatul de fotografiat și momente în care se emoționează și spune, ‘Fără poze’ și pleacă din fața aparatelor supărată. Trebuie să o găsești într-o dispoziție bună.”

Ceremoniile anuale din Monaco, ce au început în anul 1949, au trebuit să fie restructurate în contextul pandemiei. De exemplu, concertul la care aveau loc artificii a fost anulat imediat. De asemenea, au fost interzise mulțimile, numărul de invitați a fost limitat (sau aceștia au fost programați pentru alte intervale orare) și împărțit pe o întreagă săptămână. Înmânarea medaliilor a avut loc la începutul săptămânii, în spații deschise pe cât posibil sau în grupuri restrânse unde invitații fuseseră testați și purtau mască. De data aceasta, nu a mai fost prezentă toată familia la geam: „Chiar este o problemă. Înainte obișnuiam să avem familia și angajații la ferestre, însă acum nu mai este loc. O parte din membrii familiei sunt în alt loc, la intrarea în palat”, a declarat Prințul Albert.

Citește și:
Reacția Prințului William la ancheta BBC legată de unul dintre cele mai faimoase interviuri ale Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people