Prezentatoarea PRO TV Andreea Marinescu a fost depistată cu coronavirus

Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce a spus aceasta?

Prezentatoarea PRO TV Andreea Marinescu a fost depistată cu coronavirus

La nici o săptămână după ce Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV de dimineață, a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, colega ei, Andreea Marinescu, care prezintă buletinul de știri alături de Cosmin Stan sau de Mihai Dedu, a anunțat că are COVID-19.

Andreea Marinescu, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și a ținut să le împărtășească chiar ea vestea fanilor săi.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Săptămâna trecută, Neti Sandu, prezentatoarea și realizatoarea horoscopului de la Știrile PRO TV de dimineață, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și le-a adresat un mesaj fanilor săi.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.”, a spus Neti Sandu.

Vedeta a ținut să precizeze că în mod normal pentru ea aceasta ar fi fost oricum o perioadă de concediu, pe care și-o acordă anual în preajma zilei sale de naștere, însă de data aceasta a fost nevoită să își ia un concediu medical. Neti Sandu a ținut, totuși, să rămână optimistă în această situație și și-a exprimat speranța că va trece cu bine peste această situație.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.”, a spus Neti Sandu, citată de știrile PRO TV.

Citește și:
Loredana Groza a publicat o fotografie inedită din adolescență. Cum arăta atunci artista

Foto: Instagram Andreea Marinescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people