Meghan Markle dă vina pe Palatul Buckingham pentru zvonurile false despre ea și Prințul Harry

În interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle sugerează că zvonurile false despre ea și soțul ei au fost răspândite și cu acordul Palatului Buckingham.

Meghan Markle dă vina pe Palatul Buckingham pentru zvonurile false despre ea și Prințul Harry

Meghan Markle face declarații șocante, promite CBS, în interviul pe care l-a acordat lui Oprah Winfrey, alături de soțul ei, Prințul Harry, și care urmează să fie văzut de milioane de oameni duminica asta.

Într-un nou teaser difuzat miercuri, actrița americană devenită prințesă a spus că nu vede cum ar putea familia regală să se aștepte ca ea și Harry să rămână tăcuți, atâta timp cât Palatul Buckingham contribuie la răspândirea de zvonuri false despre cei doi.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca, după tot acest timp, să rămânem tăcuți dacă există un rol activ pe care Firma [instituția regală] îl joacă în perpetuarea zvonurilor false despre noi”, a spus Meghan. „Și dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, știți, deja s-au pierdut multe.”

Citatul ales de CBS din interviul înregistrat luna trecută pare o reacție la The Times, care a publicat săptămâna asta un articol prin care Meghan Markle este acuzată de mai mulți foști angajați că i-a agresat în nenumărate rânduri și că atitudinea ei i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Un purtător de cuvânt al lui Meghan și Harry a spus, în urma acuzelor: „Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă ea însăși a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine.”

Într-o declarație oficială de ieri, Palatul a transmis că va investiga: „Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al Ducelui și Ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Membrii personalului implicat la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit gospodăria, vor fi invitați să participe pentru a vedea dacă se pot desprinde lecții.”

Citește și:
Cum au reacționat actorii din „The Crown' la vestea că Prințul Harry se uită la serial

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people