Cum a reacționat Prințul Louis la moartea străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Ce a povestit Kate Middleton

Kate Middleton a dezvăluit care a fost reacțioa Prințului Louis atunci când a aflat că străbunica lui, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață.

Cum a reacționat Prințul Louis la moartea străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a. Ce a povestit Kate Middleton

Kate Middleton a fost foarte deschisă cu un grup de oameni din fața Palatului Windsor, în timp ce a dezvăluit cum a reacționat unul dintre cei trei copii ai săi, Prințul Louis, la pierderea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a. Prințesa de Wales a spus că fiul ei, în vârstă de 4 ani, a făcut referire la regretatul său străbunic, prințul Phillip, atunci când a vorbit despre moartea monarhului britanic.

Cum a reacționat Prințul Louis

Cuvintele înduioșătoare au fost împărtășite de Kate în timpul plimbării sale împreună cu Prințul William pentru a vedea toate omagiile aduse reginei care au fost împărtășite de binevoitori în fața palatului. Prințesa de Wales a spus către un grup restrâns de oameni că Prințul Louis a făcut referire la moartea prințului Philip atunci când a aflat că străbunica lui s-a stins din viață.

„Louis a spus: ‘Cel puțin Grannie este cu străbunicul acum'”, a explicat Kate, potrivit Roya Nikkhah.

Evenimentul a fost semnificativ și pentru că a marcat o reuniune a cuplului cu Prințul Harry și Meghan Markle. Într-o declarație de la Palatul Buckingham, un purtător de cuvânt regal a declarat că William, care se numește acum Prințul de Wales, „i-a invitat pe Ducele și Ducesa de Sussex să i se alăture lui și Prințesei de Wales”.

Invitația a fost emoționantă, deoarece relațiile dintre cele două familii au fost tensionate în ultima vreme. După ce Harry și Meghan s-au retras din îndatoririle regale și s-au mutat în Statele Unite, interacțiunile dintre cuplu și familia regală au fost aproape inexistente. Soții Sussex vizitaseră deja Marea Britanie pentru evenimente caritabile atunci când regina s-a stins din viață, dar, după cum s-a raportat anterior, nu existau planuri de a face o vizită cu William și Kate.

Reîntâlnirea a avut loc la doar câteva ore după ce William a asistat la Ceremonia de Aderare, în cadrul căreia tatăl său, Regele Charles al III-lea, a fost proclamat oficial suveran. Între timp, în afara Palatului Buckingham, mulțimea se adună în continuare pentru a-i aduce un omagiu reginei Elisabeta a II-a, care a murit la castelul Balmoral din Scoția. Trupul ei va fi adus de la Balmoral la Londra, unde va fi depus la Westminster Abbey.

Citește și:
William, Harry, Kate și Meghan, din nou împreună în public. Momentele care au emoționat o lume întreagă

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people