Rona Hartner a fost victima agresiunii fizice: „Am avut ceea ce se numește un viol”

Rona Hartner a dezvăluit că a fost victima agresiunii fizice și a făcut declarații despre incident.

Rona Hartner a fost victima agresiunii fizice: "Am avut ceea ce se numește un viol"

Rona Hartner a mărturisit faptul că a fost victima agresiunii fizice. Artista în vârstă de 49 de ani a făcut o serie de declarații despre incidentul prin care a trecut. 

În cadrul unui interviu pentru VIVA!, Rona Hartner a spus că un regizor a agresat-o fizic. Artista a povestit sumar despre acest incident și nu a dezvăluit identitatea bărbatului care a agresat-o. 

„Da, am fost agresată fizic de către un regizor, care cică trebuia să mă bage într-un film, dar n-am mai vrut eu, pe urmă, după ce m-a agresat fizic… Da, am avut ceea ce se numește un viol”, a declarat Rona Hartner pentru VIVA!.

Recent, Rona Hartner a făcut declarații despre fostul ei partener. Artista a anunțat în 2021 faptul că ea și Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză, au decis să divorțeze, după trei ani de relație. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2019. De când s-a separat de Herve Camilleri, Rona Hartner a continuat să vorbească despre el. Artista a dezvăluit că, deși s-au despărțit de aproximativ doi ani, a mai fost sunată de fostul ei soț. 

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne. De bine oamenii nu divorțează”, a spus Rona Hartner pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Jojo, confesiuni despre hărțuirea sexuală. Actrița a povestit un episod tulburător: „Este regretabil că există un asemenea fenomen'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people