Rita Ora și fiul lui Jude Law formează un cuplu?

Se pare că Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty, formează un cuplu, cei doi jucând împreună în noua adaptare Oliver Twist.

Rita Ora și fiul lui Jude Law formează un cuplu?

Se pare că Rita Ora are un nou iubit, ea și fiul cel mare al lui Jude Law, Rafferty, fiind suprinși împreună la un after-party organizat după British Fashion Awards.

Cei doi au fost văzuți în Londra, la Harry’s Bar, un martor declarând că aceștia „erau apropiați, se sărutau pe terasă”, același martor spunând că Rita Ora și Rafferty „păreau un cuplu, ținându-se de mână și îmbrățișându-se”.

După ce această petrecere s-a încheiat, cei doi actori au plecat împreună în jurul orei 1.30 a.m. spre petrecerea Rihannei care s-a ținut în clubul Laylow. Un martor i-a văzut pe aceștia sărutându-se la petrecere, „Rita și Rafferty păreau îndrăgostiți, Rafferty continua să o sărute în timp ce stăteau pe balcon fumând. Ei păreau fericiți împreună”.

Rita Ora și Rafferty Law

Deși au fost surprinși în aceste ipostaze, nimeni nu știe cât de serioasă este relația lor. Se pare că ei s-au apropiat imediat pe platourile de filmare pentru noua adaptare Oliver Twist.

În noiembrie, Rafferty, în vârstă de 23 de ani, a declarat pentru The Evening Standard că a format „imediat o legătură” cu colega sa, Rita Ora, lucru care s-a putut vedea și în imaginile surprinse pe platourile de filmare.

Până acum cei doi nu au făcut declarații despre această relație, însă probabil vom vedea în scurt timp noi imagini cu noul cuplu.

Citește și:
Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, vorbește despre relația cu faimosul actor și diferența de vârstă dintre ei

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people