Rita Ora a dezvăluit că ea și Taiki Waititi s-au căsătorit în secret

După un an de relație, Rita Ora și Taiki Waititi au decis să facă pasul cel mare.

Rita Ora a dezvăluit că ea și Taiki Waititi s-au căsătorit în secret

Rita Ora și Taiki Waititi s-au căsătorit în secret! Vestea cea mare a fost dată chiar de către artistă, care a dezvăluit în cadrul podcast-ului Jaime Winstone’s Greatest Night Ever că este extrem fericită că a făcut pasul cel mare.

„Sunt îndrăgostită. Sunt foarte îndrăgostită. Sunt îndrăgostită, sunt îndrăgostită, amin!”, a mărturisit entuziasmată cântăreața.

Aceasta a dezvăluit și că întotdeauna a fost inspirată de mariajul părinților ei și că și-a dorit să găsească dragostea adevărată.

„Părinții mei sunt împreună de peste 30 de ani, așa că pentru mine a fost întotdeauna vorba despre dragoste și despre a găsi un partener. Sunt foarte fericită că am făcut-o. Am făcut această alegere. M-a făcut fericită și îl iubesc pe Taika. E atât de amuzant și de adorabil”, a mai adăugat artista.

Chiar dacă nu a vorbit despre ceremonie, se pare că cei doi s-ar fi căsătorit în luna august, la Londra.

„A fost o ceremonie foarte intimă și foarte specială pentru toți cei prezenți. Apropiații lor pot vedea cât de îndrăgostiți sunt”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la începutul anului 2021. În acea perioadă, Rita Ora a sugerat faptul că are o relație cu Taika Waititi printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, în care cei doi se țineau strâns în brațe. Ea a scris în dreptul postării sale de pe Instagram: „Vremuri bune, amintiri, lucruri aleatorii de pe telefonul meu și cei pe care îi iubesc”. În luna august a aceluiași an cei doi și-au făcut debutul pe covorul roșu, iar la începutul acestei veri s-au logodit.

„Nu este vorba despre faptul că vor face un lucru mare și ostentativ și se vor lăuda în prealabil. Este vorba doar despre faptul că sunt îndrăgostiți și că au decis că este momentul potrivit pentru a-și oficializa relația. Nu ar putea fi mai fericiți de atât”, declara o sursă anonimă pentru The Sun în luna iunie.

Citește și:
Adam Levine, primele declarații după ce a fost acuzat că și-a înșelat soția: „Am întrecut măsura'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people