Imaginile care fac ocolul lumii! Rita Ora, Taika Waititi și Tessa Thompson, surprinși în ipostaze tandre

Cei trei păreau extrem de apropiați, aceștia fiind surprinși îmbrățișându-se și sărutându-se.

Dacă în ultimul timp au existat tot mai multe zvonuri cu privire la relația pe care Rita Ora o are cu regizorul Taika Waititi, acum au apărut și mai multe dovezi care indică faptul că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce se țineau în brațe sau se sărutau. Însă, partea cu adevărat interesantă e că aceștia nu erau singuri, ci acompaniați de actrița Tessa Thompson.

Rita Ora, Taika Waititi și Tessa Thompson au fost văzuți în Sydney, în timp ce se relaxau pe o terasă, alături de alți prieteni. Cei trei păreau extrem de apropiați, aceștia fiind surprinși îmbrățișându-se și sărutându-se. Deși imaginile au stârnit o adevărată controversă în rândul fanilor, până acum niciunul dintre ei nu a oferit o declarație oficială.

În plus, recent, Rita Ora a postat pe rețelele sociale o imagine în care se afla alături Taika Waititi. Cei doi păreau extrem de apropiați, Waititi ținând-o în brațe pe faimoasa cântăreață. Mai mult decât atât, fotografia a fost însoțită de următorul mesaj:Vremuri bune, amintiri, lucruri aleatorii din telefonul meu și persoane pe care le iubesc”. Postarea a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor celor doi, aceștia suspectând că Taika și Rita formează un cuplu.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Se pare că zvonurile ar fi fost confirmate de surse apropiate, acestea afirmând că cei doi sunt împreună de câteva luni.

„Sunt împreună de la începutul lunii martie, dar sunt destul de privați. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația lor. Chiar se plac.”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

De asemenea, Taika Waititi și Rita Ora au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-un avion privat, alături de Chris Hemsworth și soția acestuia, Elsa, dar și de Matt Damon. Cele cinci celebrități se întorceau în Sydney, după o vacanță în Gold Coast.

Citește și:
Liam Hemsworth și Gabriella Brooks își confirmă relația printr-o postare pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video