Rihanna preda matematica si canta impreuna cu elevii de la o scoala din Malawi

Rihanna este deja o artista foarte indragita, dar dupa ce o sa o vedeti predand matematica si cantand impreuna cu elevii de la o scoala din Malawi, admiratia va creste cu siguranta.

Rihanna preda matematica si canta impreuna cu elevii de la o scoala din Malawi

In urma acestei vizite in Malawi de la inceputul anului, in curs, Rihanna a lansat si un documentar care cu siguranta ca ne va emotiona, dar ne va fura si un zambet.

In luna ianuarie, artista a vizitat o scoala din Malawi pentru a ii incuraja pe studenti si pe profesori, dar si pentru a invata si ea mai multe despre greutatile sistemului lor educational.
Rihannei ii face placere sa ajute si sa se implice si in altfel de activitati, deja fiind ambasadoare pentru Global Partnership for Education, dar si fondatoare a Fundatiei Clara Lionel.

Astfel ca, atunci cand a ajuns in Malawi, aceasta s-a oprit pe la scoala primara Muzu, unde a predat matematica, s-a jucat rugby si a cantat impreuna cu copii.

Dupa 6 luni de la aceasta experienta, Global Citizen lanseaza un scurt documentar despre impactul pe care l-a avut vizita artistei. Acesta are o durata sub 10 minute si ne prezinta experienta Rihannei si ce misiune a avut aceasta. Global Partnership for Education impreuna cu Fundatia ei Clara Lionel au colaborat pentru a promova o educatie mai buna pentru copii din tarile in curs de dezvoltare. In documentar apare si intalnirea artistei cu Dr. Emmanuel Fabiano, Ministrul Educatiei din Malawi si Julia Gillard, fost prim-ministru al Australiei.

Sunt aici pentru a vedea. Poti sa citesti niste statistici, dar eu vreau sa vad cu ochii mei si sa aflu ce as putea sa fac si de unde pot sa incep', a declarat Riri.

In timpul unei intalniri, i s-a spus ca nu sunt indeajuns de multi profesori, astfel ca un profesor trebuie sa faca fata unui numar de 100 de elevi, ceea ce ingreuneaza monitorizarea individuala a fiecaruia si ca rezultat, copii au tendinta de a renunta la scoala din cauza lipsei de atentie si a saraciei.

Este asa de trist ca ei trebuie sa renunte la scoala, pentru ca sunt atat de isteti si toata lumea invata impreuna si se ajuta. Este pacat ca acest lucru se termina pentru unii din ei, pentru ca ar putea face atat de multe daca ar avea resursele necesare sa continue', a mai spus artista.

Citeste si:
Rihanna, Demi Moore, Charlize Theron – in desert pentru prezentarea Dior Resort 2018

Text: Alexandra Miu
Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people