Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă și avem deja primele imagini

Este ceva imposibil pentru Rihanna? Artist de top, designer, beauty guru, femeie de afaceri - Rihanna demonstrează în fiecare zi că merită toată admirația noastră.

Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă și avem deja primele imagini

Zvonuri cu privire la colecția de lenjerie intimă pe care o lansează Rihanna circulă de câteva saptămâni, însă iată că acum vedeta a confirmat acest lucru. Mai mult chiar, Rihanna a oferit fanilor de pe rețelele de socializare și informații cu privire la data lansării colecției, numele acesteia și câteva imagini sugestive, în care chiar Rihanna este modelul!

Coleția de lenjerie intimă pe care o va lansa Rihanna poartă numele SAVAGEXFENTY și va fi disponibilă exclusiv pe SAVAGEX.com începând cu data de 11 mai. Și da, te poți deja înscrie cu adresa de email pentru a primi notificare atunci când piesele vor fi disponbile.

Tot pe Instagram Rihanna le-a arătat fanilor și imagini cu unele dintre piesele colecției și, bineînțeles, imaginea colecției este chiar ea!

https://www.instagram.com/p/Bh9cW3Oj1D6/?taken-by=badgalriri

We got neXt.

A post shared by SAVAGE X FENTY (@savagexfenty) on

Cu siguranță, nu numai noi suntem încântate de posibilitatea de a achiziționa și de a purta piesele care poartă semnătura iconicei Rihanna, cu atât mai mult cu cât mărimile afișate pe site pentru sutienele din această colecție sunt de la 32A la 44DD.

Citește și:
Adele a scris un eseu despre Rihanna, iar cuvintele ei sunt emoționante

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people