Rihanna este pregătită să se logodească?

Tot mai mulți fani cred că Rihanna se va logodi în curând, după ce artista a apreciat un video în care se vorbește despre această posibilitate.

Rihanna este pregătită să se logodească?

La începutul acestei luni, Morgan Stewart s-a hotărât să spună ce gândește în legătură cu relația foarte privată a Rihannei cu Hassan Jameel. „Cred că Rihanna merită să fie cu un miliardar? Bineînțeles. Cred că adevărata întrebare este: „El merită să fie cu ea?” La asta se gândește toată lumea”, a spus Morgan într-un episod din Necessary Realness.

„Dacă aș fi o ghicitoare și ar trebui să-mi spun părerea despre acest lucru, m-as gândi că Rihanna se va căsători cu acest bărbat. Văd o logodnă și un copil, probabil. Nu încă totuși, încă vrea să mai fumeze o țigară din când în când, dar văd cu siguranță o logodnă și apoi un copil, cam în doi ani”, a prezis Morgan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Me asf! 😂

O postare distribuită de FENTY CO. (@celebsloverih) pe


Un cont de Instagram susținut de fanii Rihannei a preluat video-ul în care este adresat acest subiect, iar artista l-a apreciat cu un like. Acum, fanii se întreabă ce înseamnă acest lucru, dacă artista este pregătită să se căsătorească și ce se va întâmpla cu albumul la care lucrează în prezent. Indiferent de situație, Rihanna nu oferă niciun fel de detalii despre viața ei personală. Cea mai recentă apariție a cuplului a fost luna trecută, la un meci de baschet.

Citește și:
Cum se traduce la Palatul Kensington ambiția lui Meghan Markle? Printr-o poreclă de prost gust

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people