Richard Gere s-a căsătorit în secret

Actorul Richard Gere s-a căsătorit în secret în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la începutul acestei luni.

Richard Gere s-a căsătorit în secret

Richard Gere s-a căsătorit în secret cu Alejandra Silva, o activistă și femeie de afaceri din Spania, cu care are o relație din anul 2015.

Potrivit surselor, celebrul actor din „Pretty Woman', în vârstă de 68 de ani, și Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani vor organiza o petrecere fastuoasă la New York, pe 6 mai, pentru a sărbători căsătoria.

Revista spaniolă HELLO! a fost cea care a dezvăluit faptul că Richard Gere s-a căsătorit în secret și a obținut și o declarație a actorului. „Am găsit viața liniștită și fericită pe care am căutat-o întotdeauna”, a declarat actorul. Alejandra a dezvăluit publicației că amândoi speră să aibă și copii în viitorul apropiat.

La finalul anului trecut au apărut zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie după ce Gere și Silva au participat împreună la un eveniment, iar în imagini se putea observa că Alejandra purta un inel cu diamant pe mâna stângă.

Richard Gere a fost căsătorit în trecut cu modelul Cindy Crawford (1991-1995) și Carey Lowell, divorțul celor doi finalizându-se în 2016. Actorul are și un fiu din căsătoria cu Carey Lowell, Homer.

Alejandra Silva a fost și ea căsătorită până în 2015 și are un baiat.

Citește și:
O imagine cu Melania Trump și Barack Obama a devenit virală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people