Richard Gere a devenit tată pentru a doua oară la 69 de ani

Richard Gere și soția sa, Alejandra Gere, au devenit părinții unui băiețel!

Richard Gere a devenit tată pentru a doua oară la 69 de ani

În vârstă de 69 de ani, Richard Gere s-a căsătorit cu publicista și activista de origine spaniolă, în luna aprilie a anului trecut. Deja în august s-au lansat primele zvonuri cum că ea ar fi însărcinată și iată că zvonurile se dovedesc a fi adevărate.

Reprezentantul actorului a confirmat pentru E! News că acesta și soția lui în vârstă de 35 de ani au devenit părinții unui băiețel în urmă cu câteva zile, nașterea având loc în New York.

Gere are un fiu de 18 ani, Homer, alături de fosta soție și actrița Carey Lowell, pe când partenera sa mai mică chiar cu 33 de ani are un băiețel, Albert, în vârstă de 5 ani și pe care îl alintă prin numele Albertino.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit după 4 ani de relație și în luna septembrie a anului trecut au primit o binecuvântare specială de la nimeni altul decât marele Dalai Lama.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania în luna aprilie a anului trecut. Aceasta a fost urmată luna următoare, de sărbătorirea alături de prietenii și familia actorului la reședința sa din New York, actorul mărturisind că „sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu?”.

Și Alejandra se pare că este de aceeași părere, declarând pentru revista glossy Hola că „Richard a fost eroul meu în viața reală. Fusesem puțin pierdută, fără vreo lumină călăuzitoare, iar întâlnindu-l pe el a dat sens vieții mele. Simțeam cum cineva îmi intindea mâna și îmi arăta adevărata cale” a continuat aceasta.

Într-adevăr cei doi s-au întâlnit într-o perioadă dificilă pentru Alejandra, când aceasta se afla în procesul de divorț de fostul soț și magnatul minier, Robert Friedland. Mai exact, Gere își întâlnise viitoarea soție la un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa pe timpul acela. Iar ceva timp mai târziu, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care căsătoria lui Cindy Crawford și Richard Gere a eșuat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people