Adevăratul motiv pentru care căsătoria lui Cindy Crawford și Richard Gere a eșuat

Cindy Crawford și Richard Gere au format unul dintre cele mai HOT cupluri din showbiz, dar căsătoria lor a eșuat după numai 4 ani.

Adevăratul motiv pentru care căsătoria lui Cindy Crawford și Richard Gere a eșuat

Cindy Crawford și Richard Gere s-au cunoscut în 1988 la o petrecere organizată la casa fotografului Herb Ritts. În decembrie 1991 s-au căsătorit în Las Vegas și tot în decembrie, dar în 1995 au divorțat.

Au existat mai mulți factori care au influențat despărțirea lui Cindy Crawford și Richard Gere. De-a lungul relației lor, au existat inclusiv zvonuri cum că atât Gere, cât și Crawford, ar fi fost gay și că mariajul lor este doar o mișcare publicitară. Topmodelul a declarat în numeroase dăți că aceste zvonuri i s-au părut „amuzante”, spunând..”Luând în considerare numărul de femei cu care el a avut relații, când ar avea timp să fie gay?”

La mai mulți ani de la divorț. Crawford a vorbit despre adevăratele motive care au dus la destrămarea cuplului.

„Aveam 22 de ani și la 22 – ca tânără femeie – încă încercam să îmi dau seama cine sunt și ce îmi doresc să devin și el avea deja 37 de ani. Cred că atunci când ai în jur de 20 de ani, începi să te formezi, să îți simți propria putere și să te conectezi cu propria persoană. Este dificil să faci asta – este dificil să te schimbi – atunci când ești într-o relație, deoarece nu mai ești persoana pe care celălalt a ales-o să îi fie alături”.

Crawford, acum în vârstă de 52 de ani, a mai precizat. „Cred că cea mai mare parte a problemei din relația noastră a fost că noi eram multe lucruri, dar nu știu dacă am fost vreodată prieteni”.

După ce Cindy Crawford și Richard Gere s-au despărțit, fiecare și-a urmat cariera și s-au și recăsătorit. Richard Gere, acum în vârstă de 68 de ani, s-a recăsătorit în 2002 cu actrița Carey Lowell, cu care are și un fiu. Ei au divorțat în 2016, iar anul acesta, în aprilie, Gere s-a căsătorit cu Alejandra Silva, o activistă și femeie de afaceri din Spania, și vor avea și un copil.

https://www.instagram.com/p/Bjo_c2OD-Le/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Cindy Crawford s-a căsătorit în 1998 cu Rande Gerber și împreună au doi copii, Presley, în vârstă de 19, și Kaia, în vârstă de 16 ani, amândoi călcându-i pe urme în cariera de model.

❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Citește și:
Cindy Crawford i-a oferit fiicei sale, Kaia Gerber, un sfat important pentru cariera de model

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people