Regina Rania a Iordaniei a purtat perechea perfectă de pantaloni pentru petrecerile de sărbători

Regina Rania a Iordaniei a purtat în cadrul Arab Social Media Awards o piesă vestimentară pe care ți-o poți achiziționa și tu.

Regina Rania a Iordaniei a purtat perechea perfectă de pantaloni pentru petrecerile de sărbători

Regina Rania a Iordaniei este la fel de stylish precum Meghan Markle și Kate Middleton, purtând fiecare designer, de la Fendi la Givenchy. Deși preferințele costisitoare ale Raniei se diferențiază de cele ale familiei regale britanice, aceasta ne demonstrează că poartă și piese mai accesibile cu aceeași eleganță.

Considerată un fashion icon de către fanii de pe rețelele sociale, Regina Rania inspiră tinerele femei prin aparițiile sale inedite. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) on

Regina Rania a fost prezentă la Arab Social Media Awards care a avut loc în Dubai și a ales o ținută compusă dintr-un top verde din catifea asortat cu o pereche de pantaloni culotte, tot verzi, dintr-o mătase subțire. Regina și-a completat outfit-ul cu pantofi Christian Dior, care au adus nota perfectă de eleganță.

Pantalonii sunt o creație Zara și costă 50 de dolari. Mai mult decât atât, reprezintă o variantă accesibilă și stylish pentru petrecerile de sărbători. 

Citește și:
Prințesa Victoria a Suediei a purtat rochia mamei sale, Regina Silvia, la acelaşi eveniment, dar 23 de ani mai târziu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people