Prințesa Victoria a Suediei a purtat rochia mamei sale, Regina Silvia, la acelaşi eveniment, dar 23 de ani mai târziu

Prinţesa Victoria a fost prezentă la ceremonia decernării Premiilor Nobel de anul acesta din Stockholm, purtând o rochie fără bretele, în culori vii, alături de Tiara Connaught, ambele piese onorând-o pe mama sa, Regina Silvia.

Prințesa Victoria a Suediei a purtat rochia mamei sale, Regina Silvia, la acelaşi eveniment, dar 23 de ani mai târziu

Rochia compusă din trei culori, roz, auriu şi argintiu, semnată Nina Ricci, a fost purtată de Regina Silvia în cadrul aceluiaşi eveniment, în anul 1995. Regina Silvia a ales pentru Premiile Nobel 2018 aceeaşi tiară din diamante pe care a purtat-o şi la festivitatea din urmă cu 23 de ani, alături de o rochie verde-smarald din dantelă, cu mâneci lungi.

https://www.instagram.com/p/BrN1EifnSwx/

Prinţesa Victoria i-a adus un tribut mamei sale şi prin tiara purtată, compusă din cinci bucle de care stă suspendat câte un diamant. Regina Silvia a ales tiara special pentru prima apariţie publică purtând o astfel de bijuterie la gala dinainte de nuntă.

Prinţesa Victoria şi soţul ei, Prinţul Daniel, le-au luat locul părinţilor lor la ceremonie, în cadrul căreia Regele Carl al XVI-lea Gustaf a înmânat premiile pentru fizică, chimie, psihologie, medicină şi ştiinţe economice.

La mult-aşteptatul eveniment au fost prezenţi şi Prinţul Carl Philip cu Prinţesa Sofia, care şi-au ocupat locurile din primul rând. Sofia, care doar ce şi-a celebrat împlinirea a 34 de ani, a purtat tiara de la nuntă, din 2015, însă cu un mic twist. Deşi cadoul din partea Regelui şi Reginei avea încrustate smaralde la acea vreme, Sofia le-a înlocuit recent cu perle. Prinţesa şi-a completat ţinuta cu o rochie roşie cu mâneci lungi.

Citeşte şi:
Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal, de data aceasta la British Fashion Awards 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people