Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal, de data aceasta la British Fashion Awards 2018

Ne-am obișnuit deja ca Meghan Markle să-și pună propria amprentă asupra regulilor care constituie protocolul regal.

Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal, de data aceasta la British Fashion Awards 2018

Seara trecută, Meghan Markle a participat la British Fashion Awards 2018 în Londra. Printre lucrurile la care oamenii se așteptau ca Meghan să renunțe odată cu obținerea titlului regal, s-a numărat și oja neagră. Manichiura Ducesei a fost observată în detaliu de cei prezenți, dar și de internet. Ducesa a purtat pe unghii o culoare închisă, asortată cu rochia asimetrică neagră, din mătase și catifea, semnată Clare Waight Keller, designer-ul care i-a creat și rochia de mireasă.

https://www.instagram.com/p/BrOWQ_eA2wA/

Potrivit surselor, Regina Elisabeta a II-a preferă oja roz, în timp ce alte membre ale familiei regale poartă de obicei culori nude, transparente.

Ducesa de Sussex a fost un invitat surpriză la eveniment, în cadrul căruia a înmânat premiul Designer of The Year, care i-a revenit lui Clare Waight Keller, directorul artistic al Givenchy.

Clare a postat o fotografie pe contul personal de Instagram în care și-a exprimat admirația pentru Ducesa de Sussex. „Cea mai incredibilă surpriză – momentul foarte special în care am aflat că #meghanmarkle #duchessofsussex îmi va înmâna premiul pentru Womenswear Designer of the Year. Un moment extraordinar de emoție și iubire pentru această femeie minunată care mi-a schimbat viața”, a scris Clare alături de imagine.

https://www.instagram.com/p/BrOgh5tACP2/

În discursul pe care l-a ținut pe scenă, Meghan a vorbit despre modă ca un fenomen ce unește femeile. „Precum toți din această cameră știți, avem o conexiune profundă cu ceea ce purtăm. Câteodată este foarte personal, câteodată emoțional. Dar pentru mine, această conexiune își are rădăcinile în a fi capabilă să înțeleg că reprezintă sprijinul reciproc, mai ales ca femei. Când alegem să purtăm un anumit designer, nu suntem doar o reflexie a creativității și a viziunii lui, ci și o extensie a valorilor lui – ceea ce este mult mai semnificativ„, a spus Meghan.

Citește și:
Motivul emoționant pentru care Prințul Harry i-a dăruit Prințului William inelul de logodnă al mamei lor, Prințesa Diana

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people