Regina Elisabeta își pregătește avocații pentru confruntarea cu Harry & Meghan

Potrivit unor surse regale, Elisabeta a II-a se consultă cu avocați pentru a contracara eventuale noi atacuri din partea Ducilor de Sussex.

Regina Elisabeta își pregătește avocații pentru confruntarea cu Harry & Meghan

Potrivit Page Six, Regina Elisabeta se consultă deja cu avocați, ca urmare a atacurilor repetate la adresa familiei regale din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

„Sentimentul, care vine chiar de sus, este că e de ajuns”, a declarat o sursă a publicației, iar tabloidul The Sun susține că asistenții reginei sunt în discuții cu diverși experți în calomnie.

„Există o limită pentru cât este acceptabil, iar Regina și familia regală nu au de gând să mai permită încălcarea ei”, a continuat sursa. „Își pregătesc avocații. Harry și Meghan vor conștientiza că atacurile repetate nu vor fi tolerate.”

Avertismente legale au cu atât mai mult sens cu cât Penguin Random House urmează să publice anul viitor memoriile Prințului Harry, fără îndoială una dintre cele mai așteptate cărți ale deceniului.

Editura a transmis că volumul va acoperi „o viață în fața publicului, din copilărie până în prezent, incluzând dedicarea sa pentru a servi populația, serviciul militar care l-a dus de două ori pe linia frontului în Afganistan, dar și bucuria pe care a găsit-o în viața ca tată și soț”.

„Dacă cineva ar fi numit în carte și acuzat de ceva direct, aceasta ar putea fi o calomnie și, de asemenea, ar încălca drepturile lor la o viață de familie privată”, a mai spus sursa de la casa regală. „Există îngrijorări că publicul american crede ce spun Harry și Meghan.”

Surse regale au declarat pentru Daily Mail că în interiorul Palatului Buckingham și al celorlalte gospodării regale există un sentiment de furie și frustrare crescândă, nu doar pentru că Harry a ales să publice o astfel de carte, ci și pentru momentul „clar deliberat” al apariției. În 2022, Regina Elisabeta va sărbători 70 de ani de ocupare a tronului britanic.

Manuscrisul volumului lui Harry ar fi trebuit predat către prestigioasa editură în luna august a acestui an, dar se pare că prințul a amânat deadline-ul, astfel încât prima variantă va fi predată spre editare în luna octombrie.

Citește și:

Prințul Harry, prima apariție în public de la nașterea fiicei sale, Lilibet

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people