Regina Elisabeta a II-a este îngrijorată că nu îl va mai vedea pe Archie, după ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Canada

Se pare că distanța o va împiedica pe Regina Elisabeta să îl viziteze mai des pe Archie Harrison, acum că el locuiește în Canada alături de părinții săi, Prințul Harry și Meghan Markle.

Regina Elisabeta a II-a este îngrijorată că nu îl va mai vedea pe Archie, după ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Canada

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că decizia Ducilor de Sussex de a se retrage din familia regală a surprins pe toată lumea. Însă, mai multe surse apropiate Reginei Elisabeta au declarat că aceasta este îngrijorată din cauza faptului că nu îl va mai vedea atât de mult pe Archie Harrison, fiul Ducilor de Sussex.

Cu toate că Regina Elisabeta a luat prânzul alături de Prințul Harry la Castelul Windsor, ocazie cu care au putut discuta timp de patru ore mai multe aspecte privind situația lui și a soției sale, Meghan Markle, o sursă apropiată familiei regale britanice a dezvăluit că Regina este „dezamăgită că nu își va mai vedea strănepotul. Regina ar vrea să aibă o relație mult mai strânsă cu Archie, dar acest lucru nu va fi posibil”, a declarat sursa.

„Cea mai mare temere a Reginei este că nu îl va mai vedea vreodată pe Archie. Încearcă să rămână optimistă și nu o învinovățește pe Meghan, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat”, a mai adăugat sursa.

Cu toate acestea, Regina a luat însă și câteva măsuri dure în privința Ducelui și Ducesei de Sussex. Aceștia nu își vor mai putea folosi titlul de Altețe Regale, iar ei vor da înapoi fondurile folosite pentru renovarea Frogmore Cottage, aceasta fiind totodată și dorința lui Meghan & Harry.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a îl înțelege pe Prințul Harry deoarece și sora ei mai mică, Prințesa Margaret, a trecut prin aceleași tensiuni. „Ea are o sensibilitate deosebită pentru ceea ce i se întâmplă lui Harry datorită apropierii sale cu Margaret și a faptului că a văzut aceleași drame și tensiuni în urmă cu două generații. Regina Elisabeta nu va insista foarte mult pe retragerea lor din familia regală. Este foarte pragmatică. Va lăsa ușa deschisă, în special pentru Harry”, a declarat istoricul regal Robert Lacey pentru People.

Citește și:
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a îl susține pe Prințul Harry după separarea de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people