Regele Felipe al Spaniei își aniversează vârsta de 50 de ani

Regele Felipe al Spaniei își serbează astăzi cei 50 de ani alături de familia sa, care pare a fi cât se poate de obișnuită.

Regele Felipe al VI-lea, pe numele său real Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia, sărbătorește astăzi vârsta de 50 de ani. A devenit rege în 2014, după ce tatăl său, Regele Juan Carlos I, a abdicat. A studiat atât în Spania, cât și în Canada și a participat și la Jocurile Olimpice din 1992 de la Barcelona, în echipa de navigație. Este un fan al echipei de fotbal Atlético Madrid, se implică în acte de caritate și este un patriot adevărat. A fost președintele mai multor asociații și fundații, de la domeniul economic și până la cel al comunicării, și susține munca de voluntariat.

În 2004 s-a căsătorit cu Letizia Ortiz Rocasolano, o jurnalistă premiată, care a lucrat inclusiv pentru CNN. Aceasta mai fusese căsătorită înainte, însă asta nu l-a deranjat pe Regele Felipe și iată că mariajul lor ține în continuare, ei formând un cuplu extrem de fericit. Pe lângă faptul că se implică în viața socială, acte de caritate și merg în calitate de reprezentanți ai națiunii la diferite evenimente internaționale importante, ei își cresc și cele două fetițe, pe Leonor, Princess of Asturias şi pe Infanta Sofia.

Familia Regală din Spania își portretizează viața privată ca fiind una obișnuită. Asemeni, oarecum, Familiei Regale bBritanice, regele Felipe și soția sa, Regina Letizia, sunt deseori însoțiți de fiicele lor, în vizite sau la evenimente oficiale. În viața de zi cu zi ei păstrează un aer extrem de natural, integrându-se în tabloul de familie obișnuită.

Ne place enorm de ei, și, de aceea, am ales să facem o galerie cu cele mai cool fotografii ale Familiei Regale. Odată pentru a-l felicita pe Regele Felipe al VI-lea cu ocazia împlinirii vârstei rotunde de 50 de ani și odată pentru a-ți arăta cum Instagramul lor oficial este plin de poze cu familia sa fericită și merită să-l urmărești.

Citește și:

Tot ce trebuie sa stii despre Regina Letizia a Spaniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people