Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie pe care o poti avea si tu

Kate Middleton nu este singura care poarta piese ale brandurilor fast fashion. Regina Letizia poarta o rochie pe care o poti avea si tu.

Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie pe care o poti avea si tu

Nu este prima data cand un membru al unei familii regale poarta haine ale unor branduri fast fashion. Se pare ca Zara este brandul preferat atat de Kate Middleton, cat si de Printesa Sofia a Suediei, iar acum din lista face parte si Regina Letizia a Spaniei.

Aceasta a purtat o rochie midi cu imprimeu floral de la Zara, pe care o poti avea si tu. Regina Letizia a purtat rochia cu o pereche de pantofi mov, accesorizand-o si cu o pereche de cercei. Astfel, ea a reusit sa creeze o tinuta perfecta pentru o zi de toamna.

Regina Letizia si Kate Middleton sunt un exemplu foarte bun ca poti arata perfect fara sa dai mereu sume exorbitante pe piese de designer. Un lucru este sigur insa. Orice obiect vestimentar budget friendly purtat pana acum de Ducesa de Cambridge si Printesa Sofia s-a vandut imediat, asa ca daca iti doresti si tu aceasta rochie, ar trebui sa te grabesti.

A post shared by RegalFille (@regalfille) on

Citeste si:
Tot ce trebuie sa stii despre Regina Letizia a Spaniei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people