Regele Charles al III-lea a răbufnit în timpul unei ceremonii din Irlanda de Nord. Ce l-a deranjat atât de tare pe monarh

Regele Charles al III-lea a răbufnit ieri din cauza unui stilou.

Regele Charles al III-lea a răbufnit în timpul unei ceremonii din Irlanda de Nord. Ce l-a deranjat atât de tare pe monarh

Regele Charles al III-lea și soția sa, Regina Consoartă Camilla, au vizitat ieri reședința regală din Irlanda de Nord. După ce au fost întâmpinați cu aplauze de mulțime și Regele Charles și-a exprimat angajamentul față de această regiune, cei doi au semnat în cartea de oaspeţi de la castelul Hillsborough, de lângă Belfast.

După ce a trecut data greșită (12 septembrie, în loc de 13 septembrie), fiul Reginei Elisabeta a II-a a răbufnit din cauza stiloului care i-a pătat mâna cu cerneală.

„Dumnezeule, urăsc (stiloul) ăsta!”, a spus Charles enervat, oferindu-i apoi instrumentul de scris soţiei sale.

„Ia uite, se întinde peste tot”, a completat Regina Consoartă Camilla.

Camilla a primit rapid un alt stilou și a continuat să semneze cartea, în timp ce soțul ei răbufnea pe fundal.

„Nu pot suporta chestia asta nenorocită”, a spus Regele Charles al III-lea în timp ce ștergea cu furie cerneala de pe degete cu o batistă. „De fiecare dată împuțită”, a completat Regele.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de vedere, iar clipul video a ajuns viral în întreaga lume.

Nu este însă prima oară când Regele Charles se enervează în timpul protocoalelor oficiale. Sâmbătă, în timp ce se afla la Londra pentru a semna Proclamația de Aderare, acesta s-a arătat extrem de iritat din cauza unui suport pentru stilouri, pe care l-ar fi primit de la Prințul William și Prințul Harry. Charles le-a cerut asistenților săi să îndepărteze obiectul de pe birou.

Prințul Charles a devenit rege în momentul în care mama sa, Regina Elisabeta a II-a, a murit. Prințul William devine moștenitor direct al tronului, iar din duce de Cambridge, devine noul Prinț de Wales. Și Kate Middleton devine, astfel, Prințesă de Wales. William este urmat în linia de succesiune la tronul Marii Britanii de copiii săi, George, Charlotte și Louis.

Citește și:
Prințesa Anne, moment istoric la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Foto: profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people