Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția lui, Irina

Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, iar soția lui, Irina, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția lui, Irina

Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, iar soția lui i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj special. Irina Fodor este departe de partenerul ei de viață, aflându-se la filmările show-ului America Express, însă nu a uitat de aniversarea lui și i-a făcut o declarație de dragoste.

În ziua în care Răzvan Fodor a împlinit 47 de ani, soția lui, Irina, i-a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. 

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule!
Să-mi fii întotdeauna fericit!
La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Răspunsul din partea lui Răzvan Fodor nu s-a lăsat foarte mult așteptat, care i-a mulțumit partenerei sale pentru mesaj: „De aproape 15 ani mă ține numai în mesaje frumoase!!”

Pe lângă urarea din partea soției lui, mai multe vedete autohtone i-au transmis mesaje lui Răzvan Fodor cu ocazia aniversării lui. Adela Popescu a publicat o pe Instastories o fotografie cu prezentatorul TV, care a fost însoțită de o urare. 

„Acest băiat e ceva rar de tot pe Pământ. Îi doresc să fie fericit pe cât de multă bucurie aduce în viețile celor ce îi sunt prieteni. La mulți ani, boyutz!”, a transmis Adela Popescu.

De asemenea, și soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, i-a transmis public, pe Instagram, un mesaj, alături de o fotografie cu cei doi.

„Răzvan Fodor, îți zic aici pentru că oricum nu răspunzi la telefoane. La mulți ani din ăia cei mai mișto! Să rămâi același Fodor, dar și Răzvan!”, a scris Radu Vâlcan. 

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Au împreună și o fată, pe nume Diana, în vârstă de 11 ani. 

Irina Fodor a vorbit în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro despre soțul ei, dar și despre relația celor doi care durează deja de 14 ani. 

„Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte.

Citește și:
Anca Țurcașiu arată spectaculos la 52 de ani în costum de baie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people