Motivul pentru care Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul fiului Adelei Popescu: „Să dăm cărțile pe față”

Andreea Ibacka și Adela Popescu au dezvăluit motivul pentru care soția lui Cabral nu a fost invitată la botezul fiului vedetei de la Pro Tv.

Motivul pentru care Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul fiului Adelei Popescu: „Să dăm cărțile pe față”

Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul fiului cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Evenimentul a avut loc în luna mai, iar mai multe vedete au fost prezente, cu excepția soției lui Cabral. Prezentatoarea TV de la Pro TV și vedeta au lămurit acest subiect, în direct, la emisiunea prezentată de Adela.

De ce Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul fiului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

La începutul lunii mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Deși evenimentul trebuia să aibă loc anul trecut, acesta a fost amânat, iar petrecerea a fost una foarte restrânsă. Deși au fost alături de ei cele mai apropiate persoane, Cabral și Andreea Ibacka nu au fost prezenți. Prezentatorul TV de la Pro TV era plecat în acea perioadă la o cursă de mașini foarte importantă pentru el, iar pe partenera lui de viață au uitat să o invite în mod direct.

Cum botezul a fost organizat cu repreziciune, Adela și Radu au uitat să o treacă și pe Andreea Ibacka pe listă. Deși lipsa invitației a supărat-o pe Andreea, cele două vedete au lămurit lucrurile în direct și au explicat ce s-a întâmplat, de fapt. Adela a precizat că ea și soțul ei și-au împărțit sarcinile pentru organizarea botezului, iar invitația pentru familia lui Cabral i-a revenit prezentatorului de la „Insula Iubirii”.

Haide, totuși, să dăm cărțile pe față. Noi ne-am împărțit, eu cu soțul, și am zis să organizăm repede botezul ăsta că rămâne copilul nebotezat. Am anulat un botez la care erai invitată. Apoi soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez. A uitat să-ți comunice. Asta a fost, de fapt problema.” a spus Adela Popescu, în timp ce Andreea Ibacka a spus: „Deci, arunci problema în curtea noastră„.

Pe de altă parte, Adela Popescu și Radu Vâlcan nu au lipsit de la botezul fiului Andreei Ibacka și al lui Cabral, Tiago. La finalul discuției din emisiune, Adela a precizat că a aflat de lipsa prietenei sale de la Irina Fodor, concluzionând că „lucrurile importante trebuie discutate între femei„.

Citește și:
Decizia radicală luată de Prințul William și Kate Middleton după Jubileul de Platină

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people