Răspunsul amuzant dat de Prințul Harry unei fete care i-a spus cât de bine arată

Prințul Harry a avut o reacție amuzantă în timpul vizitei în Japonia, când o tânără a spus că Ducele de Sussex este frumos.

Răspunsul amuzant dat de Prințul Harry unei fete care i-a spus cât de bine arată

Weekend-ul trecut Prințul Harry s-a aflat în vizită oficială în Japonia pentru a urmări finala Cupei Mondiale de Rugby în care au jucat echipa Angliei și cea a Africii de Sud.

Finala a avut loc sâmbătă, 2 noiembrie, iar înainte să meargă la eveniment, Prințul Harry a făcut o oprire la centrul de antrenament Para Arena, unde s-a întâlnit cu tineri paralimpici. Totodată, Ducele de Sussex s-a întâlnit cu un grup de copii, făcând și o poză de grup cu aceștia.

Se pare că în timp ce Harry făcea această fotografie cu grupul de copii, una dintre fetele din spatele lui a spus cât de frumos este Ducele de Sussex. Reacția Prințului Harry a fost amuzantă, el fiind văzut în clipul video arătându-i verigheta și spunându-i „Sunt căsătorit!”


Așa cum era de așteptat, imediat cum Prințul Harry s-a îndepărtat de grup, tinerii au început să râdă de întreaga situație.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În cadrul întâlnirii de la Para Arena, Prințul Harry a participat la câteva sesiune de antrenament. „Acest lucru a fost important pentru Înălțimea Sa, care a fondat în urmă cu cinci ani Jocurile Invictus, prin care este folosită puterea sportului pentru a inspira recuperea și sprijinul veteranilor care au răni fizice sau psihice. Japonia este prima țară care să susțină două Jocuri Paralimpice! Anul următor Tokyo va primi peste 4,000 de atleți din întreaga lume, realizând astfel o oportunitate uriașă pentru a ajuta la celebrarea și promovarea diversității”, s-a scris în descrierea postării de pe contul @sussexroyal.

 

View this post on Instagram

 

Hello Japan! 👋🏻🇯🇵 • The Duke of Sussex has arrived in Japan ahead of todays Rugby World Cup 2019 Final. First stop is a visit to the new Para Arena training centre, a fully accessible venue to provide equal opportunities to the local community. The Duke met with local Paralympic hopefuls as they participated in training sessions including wheelchair rugby, boccia, and powerlifting. This was especially meaningful to His Royal Highness, who five years ago founded @WeAreInvictusGames – which uses the power of sport to inspire recovery and support rehabilitation of wounded veterans who have physical or mental injuries. Japan is the first-ever country to host two Paralympic Games! Next year Tokyo will welcome over 4,000 athletes from around the world, creating a huge opportunity to help celebrate and promote diversity. Thank you for the warm welcome, and good luck with all the training and preparation! We look forward to seeing you all compete in the @Tokyo2020 Paralympic Games next year! • 日本の皆さん、こんにちは!👋🏻🇯🇵 • サセックス公爵殿下は、本日のラグビーワールドカップ2019決勝戦を観戦するために来日しました。 観戦に先立って日本財団パラアリーナを視察しました。この施設は、パラリンピック競技普及の環境改善と地域社会に平等な機会を提供する目的で建設され、すべてがユニバーサルデザインで作られています。 殿下は、パラリンピックに向けてトレーニングに励む日本の車いすラグビー、ボッチャ、パワーリフティングの選手らと交流しました。スポーツの力を利用し、身体・精神的な怪我を負った退役軍人の支援と回復を促す@WeAreInvictusGamesを5年前に設立した殿下にとって、今回の視察は思い入れが深いものでした。 日本は世界で初めて2度目のパラリンピックを開催することになる国です。東京は来年、世界中から4,000人以上のアスリートを迎えます。多様性を祝い、促進する大きなチャンスとなることでしょう! 皆様の温かい歓迎を心より感謝します。トレーニング、頑張ってください!来年の@Tokyo2020パラリンピックで皆様の雄姿を拝見するのを楽しみにしています Photo © SussexRoyal/PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Finala Campionatului de Rugby a fost câștigată de Africa de Sud, iar Prințul Harry l-a îmbrățișat pe președintee Cyril Ramaphosa, felicitându-l astfel pentru jocul echipei. După meci Ducele de Sussex a felicitat echipa și chiar a băut o bere cu jucătorii.

„Felicitări, acest lucru a fost uimitor. Cred cu adevărat că rugby are abilitatea de a uni pe oricine în această lume”, a spus Prințul Harry în discursul său.

Citește și:
Kate Middleton „speră' ca Prințul William și Prințul Harry să se împace, însă încearcă „să stea departe de dramă'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people