Kate Middleton „speră” ca Prințul William și Prințul Harry să se împace, însă încearcă „să stea departe de dramă”

Kate Middleton a decis să nu se implice în neînțelegerile dintre Prințul William și Prințul Harry, însă aceasta și-ar dori ca cei doi să se împace cât mai repede.

Kate Middleton „speră” ca Prințul William și Prințul Harry să se împace, însă încearcă „să stea departe de dramă”

În ultimul timp Prințul Harry și Meghan Markle sunt în centrul atenției, iar relația dintre Prințul William și fratele său pare că a avut de suferit, lucru confirmat și de Ducele de Sussex în documentarul filmat în Africa.

Kate Middleton nu a făcut până acum declarații despre situația lui Meghan și a lui Harry după lansarea documentarului sau despre situația dintre cei doi frați, însă potrivit unei surse citate de Us Weekly, Ducesa de Cambridge este cu adevărat îngrijorată de relația dintre William și Harry. Cu toate acestea, ea consideră că este mai bine să nu se implice în această dramă.

Kate „detestă să îi vadă pe Meghan și Harry atât de triști”, a declarat sursa. Însă, „deși este îngrijorată pentru fericirea lui Harry și a lui Meghan, ea încearcă să stea departe de dramă. Aceasta speră că William și Harry vor repara această ruptură și vor lăsa trecutul în urmă”, a adăugat sursa.

Harry a vorbit despre relația cu Prințul William în documentarul ITV, spunându-i reporterului Tom Bradby că „lucrurile se întâmplă”, însă ei sunt frați. „Întotdeauna vom fi frați și, deși suntem cu siguranță pe drumuri diferite în acest moment,dar întotdeauna voi fi acolo pentru el și știu că și el va fi acolo pentru mine. Nu ne vedem atât de mult pe cât o făceam înainte deoarece suntem ocupați, dar îl iubesc și cele mai multe lucruri sunt inventate din nimic, dar știi ca frați ai zile bune, ai zile mai puțin bune.'

Citește și:
Un expert în situații de criză explică motivul pentru care documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle este unul de succes

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people