Un expert în situații de criză explică motivul pentru care documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle este unul de succes

Documentarul cu Ducele și Ducesa de Sussex, Harry & Meghan: An African Journey, a creat multe controverse, atât în rândul familiei regale, și nu numai.

Un expert în situații de criză explică motivul pentru care documentarul cu Prințul Harry și Meghan Markle este unul de succes

Prințul Harry și Meghan Markle au oferit mai multe interviuri cu privire la viața lor în documentarul Harry & Meghan: An African Journey. Documentarul care a fost difuzat de ITV a creat controverse din cauza faptului că au fost dezvăluite în cadrul lui cele mai sincere interviuri care vin din partea membrilor familiei regale britanice.

Cei doi au vorbit sincer despre presiunea pe care o resimt din partea presei și cât de afectați sunt de știrile false care apar despre ei. Pe lângă asta, Prințul Harry a vorbit și despre relația pe care o are cu fratele său, Prințul William, despre care spunea că au drumuri diferite în viață: „În mod cert suntem pe drumuri diferite în acest moment. Întotdeauna voi fi acolo pentru el și știu că și el va fi acolo pentru mine. Nu ne vedem atât de mult pe cât o făceam înainte deoarece suntem ocupați, dar îl iubesc.”

De data aceasta, un expert în situații de criză, Ronn Torossian, care este și fondatorul agenției de relații publice 5WPR, a afirmat faptul că acest documentar le dă posibilitatea oamenilor care nu îi cunosc personal pe Prințul Harry și Meghan Markle să aibă o altă perspectivă cu privire la viața lor.

„Acest documentar este o modalitate foarte bună prin care publicul poate vedea că în ciuda faptului că Meghan și Harry sunt persoane publice, ei sunt oameni la fel ca noi toți. Pe lângă faptul că Prințul Harry a adus în discuție că el este afectat în fiecare zi de moartea mamei sale și Meghan a dezvăluit care sunt provocările de a fi mamă, documentarul îi va apropia față de restul lumii”, a declarat Ronn Torossian.

Ronn Torossian a fost destul de sceptic cu privire la modul prin care presa îi va privi de acum încolo pe Meghan Markle și Prințul Harry. „Cu toate acestea, este o altă poveste dacă documentarul într-adevăr va schimba modul în care sunt priviți Prințul Harry și Meghan Markle. Persoanele din mass-media și social media au avut o reacție neașteptată, însă publicațiile britanice nu și-au schimbat părerea și nici nu au fost impresionate de declarațiile făcute de Meghan. Timpul va decide dacă acest documentar va avea asupra oamenilor efectul pe care Meghan Markle și Prințul Harry și l-au dorit”, a mai spus Ronn.

Citește și:
Prințul William, îngrijorat de declarațiile făcute de Meghan Markle și Prințul Harry în documentarul care a surprins lumea întreagă

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video