Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Cei doi plănuiau nunta: „Nu ne mai vorbim de destul timp”

Ramona Olaru a oferit detalii despre relația cu Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Cei doi plănuiau nunta: "Nu ne mai vorbim de destul timp"

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu plănuiau în urmă cu puțin timp nunta, iar cei doi se ocupau deja de amenajările locuinței lor. Cu toate acestea, asistenta de la „Neatza cu Răvzan și Dani” și prezentatorul TV nu s-au mai afișat împreună în ultima perioadă, fapt ce i-a pus pe fani pe gânduri. Ramona Olaru a oferit detalii despre relația din prezent dintre ea și Cătălin, fiind prezentă la un eveniment monden.

Vedeta de la Antena 1 a oferit un interviu pentru „Xtra Night Show”, în care a vorbit despre relația sa cu Cătălin Cazacu. Ramona Olaru a precizat că nu a existat o ceartă între ea și logodnicul ei, însă nu și-au mai vorbit în ultimul timp. De asemenea, vedeta a spus că nu știe nimic de prezentatorul TV și a lăsat să se înțeleagă că ar fi avut loc o despărțire între ei.

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Ramona Olaru locuia în apartamentul lui Cătălin Cazacu, însă s-a mutat din cauza amenajărilor care s-au extins pe o perioadă îndelungată. Deși stătea în mare parte a timpului în casa prezentatorului TV, vedeta a precizat că nu și-a dus niciodată toate lucrurile la el, iar acum își caută o locuință a ei, exact pe gustul său.

„Eu locuiam în casa lui, dar în mare parte lucrurile sunt la mine. Nu mi le-am mutat niciodată pe toate la el. Încă lucrez la acest lucru. Caut mai multe variante, le am deja pe masă. O să investesc banii la începutul anului. Acum mă pregătesc să plec în vacanță și vreau să sparg toți banii în vacanță. Vreau să locuiesc tot în zona în care stau acum, în partea de Nord. Apartamentul să aibă cât mai multe camere, trei-patru. Două băi, una pentru mine, una pentru pisici”, a adăugat Ramona Olaru.

Citește și:
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și cum s-au întâmplat lucrurile

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people