Ramona Olaru, declarații surprinzătoare despre despărțirea de Cătălin Cazacu: „Cine a zis că nu ne iubim?”

Ramona Olaru a vorbit despre despărțirea de Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, declarații surprinzătoare despre despărțirea de Cătălin Cazacu: "Cine a zis că nu ne iubim?"

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu plănuiau în urmă cu puțin timp nunta, iar cei doi se ocupau deja de amenajările locuinței lor. Cu toate acestea, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și prezentatorul TV au decis să pună capăt relației lor.

Ramona Olaru a vorbit într-un interviu despre relația actuală pe care o are cu Cătălin Cazacu, dar și despre planurile pe care și le-a făcut pentru perioada următoare.

Asistenta TV a ținut să precizeze că nu știe în acest moment dacă mai există șanse de împăcare, însă cei doi au trecut pe durata relației lor prin multe împăcări și despărțiri. În plus, Ramona Olaru a vorbit și despre perioada sărbătorilor și vacanța pe care urmează să o petreacă alături de prieteni.

„Nu pot în acest moment să fac o declarație exact despre ce se întâmplă între noi. Pot spune doar că suntem oameni și nu toate lucrurile între noi sunt roz tot timpul. Trebuie să fim mai buni, eu sunt foarte bună și mă bucur de sărbători. Sunt preferatele mele din an și chiar mă ocup să îmi organizez lucrurile așa cum ar trebuie și chiar o să plec în vacanță, la cald. Momentan sunt doar cu prietenii mei, dar vedem ce se mai întâmplă pe parcurs”, a declarat Ramona Olaru, la Antena Stars.

Asistenta TV a dezvăluit că nu au existat neînțelegeri între ea și Cătălin Cazacu, ba mai mult, nu poate nega faptul că încă are sentimente puternice pentru acesta.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

„Nu ne-am mai certat. De data aceasta, nu ne-am mai certat. În general, primești de la viață ce ai nevoie, nu ce îți dorești. Nu putem spune că a greșit cineva cu ceva, doar că uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Cine a zis că nu ne iubim? Cine a zis că nu îl iubesc? Eu îl iubesc pe Cătălin, dar uneori lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Uneori da, se pot separa, dar uneori, pentru a înțelege unele lucruri și uneori pentru a-și da seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt sau poate ca să își dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt”, a mai spus Ramona Olaru.

Citește și:
Alina Sorescu nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu. De ce a fost prelungit procesul

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people