Alina Sorescu nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu. De ce a fost prelungit procesul

Avocata Alinei Sorescu a dezvăluit motivul pentru care divorțul dintre artistă și Alexandru Ciucu nu s-a încheiat încă.

Alina Sorescu nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu. De ce a fost prelungit procesul

Alina Sorescu anunța în urmă cu mai multe luni că ea și partenerul ei, Alexandru Ciucu, divorțează. Procesul divorțului nu s-a încheiat încă și nici nu sunt semne că va fi finalizat până spre finalul anului. După aproape un an de la începerea procesurii, cei doi rămân căsătoriți legal în continuare.

Motivul pentru care divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-a încheiat

Avocata artistei a explicat pentru Playtech.ro care au fost motivele pentru care procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-a încheiat încă. Aceasta a declarat că următoarea înfățișare este prevăzută pentru luna ianuarie, și a susținut că este un proces obișnuit, urmând pașii stabiliți în instanță.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a declarat avocata artistei în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De asemenea, avocata Alinei Sorescu este de părere că partea cea mai dificilă a procesului a trecut, fiind deja decisă perioada de vizite a copiilor de către tată. Cu toate acestea, aceasta nu a putut oferi mai multe detalii legate de procesul dintre cei doi pe baza confidențialității avocat-client.

„Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, a completat avocata.

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

În ceea ce privește averea pe care urmează să o împartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, avocata artistei nu a făcut comentarii referitoare la acest subiect.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar împreună au două fetițe: Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani. Vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că a decis să se separe de tatăl fetelor, după o relație de 14 ani.

Citește și:
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și cum s-au întâmplat lucrurile

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people