Raluca, soția lui Pepe, face primele declarații de la anunțul divorțului

Pepe și soția sa, Raluca, divorțează după o căsnicie care a durat opt ani. Artistul a fost acela care a confirmat oficial vestea.

Raluca, soția lui Pepe, face primele declarații de la anunțul divorțului

Pepe, pe numele său Ionuț Nicolae Pascu, a anunțat zilele trecute că el și soția sa, Raluca, divorțează. Artistul în vârstă de 41 de ani confirmat acest lucru prin intermediul unui video publicat pe contul oficial de YouTube.

Contactată de reporterii Cancan, Raluca, soția lui Pepe, a vorbit pentru prima dată despre divorț și viața ei după ce vestea a fost făcută publică.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a declarat Raluca pentru Cancan.

Cătălin Măruță, care este nașul de cununie al lui Pepe și al Ralucăi, a vorbit în emisiune sa de la Pro TV despre decizia celor doi de a divorța.

„Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat”, a spus Cătălin Măruță.

„Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a mai declarat Cătălin Măruţă.

Pepe și Raluca divorțează după o căsnicie de opt ani. Artistul menționează în video faptul că Raluca a fost cea care a decis să pună punct relației lor și că de două săptămâni nu mai locuiesc împreună. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”

În ciuda acestei decizii, artistul spune că între cei doi nu există tensiuni și amândoi se preocupă de educația și fericirea celor două fetițe pe care le au împreună. „Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.”

Pepe a adăugat că el și Raluca au decis de comun acord să divorțeze și că vor merge la notar. „Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, că așa ar trebui să fie, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit pe 18 aprilie 2012. Cei doi au împreună două fetițe: Maria și Rosa Alexandra. În trecut, artistul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Citește și:
Fanii Andreei Bănică îi reproșează că a apelat la intervenții estetice

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people