Raluca Bădulescu, dezvăluiri din culisele Bravo, ai stil!: „Când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă..”

Raluca Bădulescu face parte din juriul „Bravo, ai stil” încă de la prima ediție a show-ului.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri din culisele Bravo, ai stil!: „Când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă..”

Raluca Bădulescu face parte din juriul „Bravo, ai stil” încă de la prima ediție a show-ului și este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare.

Vedeta în vârstă de 47 de ani este cunoscută pentru alegerile sale de cele mai multe ori extravagante, dar în perfect acord cu personalitatea ei. Bădulescu este în prezent parte din juriul emisiunii-concurs Bravo, ai stil!, găzduită de Kanal D, iar experiența și dragostea ei pentru modă sunt vizibile cu fiecare apariție publică și cu fiecare comentariu, aceasta reușind să fie mereu echilibrată în raport cu concurentele.

Într-un interviu acordat recent Kanal D, Raluca Bădulescu a vorbit despre experiența ei la emisiunea „Bravo, ai stil”, oferind și câteva detalii despre ce se întâmplă în culisele show-ului. „La filmarile pentru „Bravo, ai stil!” suntem practic acasă, formăm chiar o familie și este cea mai frumoasă energie din lumea asta. Tot ce se întâmplă în jurul nostru este în fiecare minut o binecuvântare. Sinceră să fiu, când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă, atunci începe stresul. Ba a venit întreținerea, ba sunt probleme cu cățeii, cu pisicuțele, a zis ceva copilul, s-a întâmplat ceva, asta este viața.

Ce trăim aici, la Kanal D este o minune, fiecare clipă este o binecuvântare. Când pun mâna pe telefon și văd că e de plătit nu știu ce, e de făcut nu știu ce, mâine trebuie să te duci nu știu unde etc., încep să mă agit rău de tot. Eu aș vrea să trăiesc în permanență într-o filmare. Cea mai mare bucurie a mea este „Bravo ai stil!”, sunt într-o altă lume, într-o lume superbă. În primul rând eu plec acasă după trei ore de la terminarea filmărilor, lege, eu rămân ultima, mai rămân acolo, mai postez una, alta”, a mai declarat vedeta.

Recent, într-un interviu pentru Cancan, Raluca Bădulescu a răspuns acuzațiilor legate de stilul său excentric, care încorporează tot felul de influențe, dar care conține deseori referințe la propunerile unor designeri precum Versace sau Cavalli și la estetica pe care aceștia au conturat-o în anii 1990. „Acesta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?”, a spus vedeta.

Estetica vedetei pare să fie considerată șocantă de urmăritorii ei, așa încât Raluca Bădulescu răspunde criticilor lor și le amintește că a fost dintotdeauna consecventă cu stilul său vestimentar, devenit în ani o adevărată marcă personală ce o face inconfundabilă. „Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani. Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în România, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.”

Totodată, vedeta ține să sublinieze că pasiunea ei pentru haine și modă este parte din cine este ea ca om. Raluca Bădulescu răspunde celor care îi reproșează lipsa de naturalețe, avertizându-i că nu își va schimba niciodată estetica. „Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling. Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să-mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.”

„Persoanelor din mediul online care mai pun presiune de multe ori și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa le spun: ‘Pentru că nu am cum să mă prefac!’ Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată!”

Citește și:
De ce cred fanii că Lidia Buble și iubitul ei, Harlys Becerra, s-ar fi despărțit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people