Q&A cu Hypno, unul dintre cei mai cunoscuti regizori romani de videoclipuri

Hypno este un foarte cunoscut regizor roman iar cel mai recent proiect al sau a fost chiar ultimul videoclip Parov Stelar.

Q&A cu Hypno, unul dintre cei mai cunoscuti regizori romani de videoclipuri

Cel mai nou videoclip Parov Stelar, Beauty Mark (pe care il poti urmari mai jos), a fost semnat de un binecunoscut regizor roman, Hypno. Clipul a fost realizat in intregime in Romania si este al doilea proiect la care Hypno si Parov Stelar colaboreaza.

Hypno nu este strain nici de lumea modei, iar in acest sens avem o informatie in exclusivitate pe care sa ti-o dezvaluim – regizorul roman a realizat campania de toamna-iarna 2017 pentru brandul Diesel si a filmat chiar cu directorul creativ al brandului, Nicola Formichetti! Stay tuned pentru ca de-abia asteptam sa vedem rezultatul!

De asemenea, am realizat si o scurta sesiune de intrebari (si raspunsuri, bineinteles) cu Hypno, asta pentru ca am vrut sa aflam mai multe despre el si despre proiectele sale.

ELLE: Cum ai ajuns regizor? De unde pasiunea de a produce videoclipuri?

Hypno: Cred ca zeul filmărilor m-a vrut in domeniul asta pentru ca am făcut facultatea de drept si dintr-o întâmplare am ajuns sa fiu asistentul lui Tudor Giurgiu care in perioada aia făcea multe videoclipuri. Am cam știut de când am ajuns la filmare ca e dragoste la prima vedere si așa a rămas de atunci.

ELLE: Daca ai putea face un videoclip pentru orice piesa din lume, care ar fi aceea?

H: Pentru mine videoclipul nu e doar muzica, e si artistul si de aceea mai degrabă mi-ar plăcea sa lucrez cu anumiți muzicieni. Sunt mulți cu care cred ca as putea schimba energii pozitive …. e greu sa-i enumăr, însă îmi pare rău ca nu mai am nici o șansa sa filmez cu David Bowie.

ELLE: Cum ai ajuns sa colaborezi cu Parov Stelar? Ati colaborat prima data in 2016, si apoi acum. Ati ramas prieteni?

H: Am primit un mail la un moment dat, de la managerul lui, si am crezut ca cineva face o gluma. Zicea ca a văzut niște lucruri făcute de mine si ca ar dori sa colaboram. Dar s-a dovedit ca era pe bune. Mi-au trimis piesa, m-am gândit câteva zile si apoi le-am trimis un scenariu, pe care ulterior l-am filmat in Delta. Așa a apărut videoclipul pt „Grandpa’s groove”. Cea de-a doua colaborare a venit natural ca o continuare a faptului ca au fost multumiți de primul rezultat.

ELLE: Care este videoclipul tau preferat?

H: Sunt foarte multe si cred ca mai mult îmi plac anumite stiluri sau regizori. În fiecare zi văd clipuri care îmi trezesc o invidie pozitivă, care ma împinge mai departe. Sunt fanul unor regizori de clipuri cum ar fi Jonathan Glazer.

ELLE: Care este touch-ul tau personal, pe care il dai tuturor proiectelor tale?

H: Îmi pasa de orice proiect pe care il filmez si filmarea e un stil de viața pentru mine. Sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce mi se întâmpla si abia aștept sa văd ce urmează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people