Prințul William și Prințul Harry îi aduc un omagiu Prințesei Diana

Prințul William a postat o scrisoare în care o comemorează pe mama lui, Prințesa Diana, alături de fratele său.

Prințul William și Prințul Harry îi aduc un omagiu Prințesei Diana

Relația dintre Prințul William și Prințul Harry pare să fi revenit complet la normal. Prințul William a realizat o scrisoare pentru o fundație în onoarea mamei sale, căreia i-a mulțumit public, din partea sa și Prințului Harry. Aceast gest vine la doar câteva zile de la împăcarea acestora, ei alegând să treacă peste tensiunile din trecut. Cei doi frați au rupt legătura după ce Prințul Harry și Meghan Markle au ales să se retragă din familia regală britanică și să se mute în Los Angeles, alături de fiul lor, Archie.

Pe pagina de Instagram în memoria Prințesei Diana, „The Diana Award”, a fost postat un mesaj care celebrează tânăra generație care încearcă să facă o diferență în comunitatea lor locală.

Postarea este compusă dintr-o serie de imagini cu Prințul William și Prințul Harry, alături de diverși tineri și de scrisoarea lui William. În acest mesaj, Prințul William îi felicită pe toți cei implicați în proiect și pe cei care au contiunat să facă tot posibilul în această perioadă. „Am vrut să vă scriu ca să-mi exprim sprijinul și multumirile față de conducerea, voluntarii și susținătorii fundației The Diana Award”, a scris William. „Eu și fratele meu apreciem foarte mult munca pe care o faceți ca să stimulați, dezvoltați și sprijiniți tinerii, în special în acest moment de incertitudine.”

În noiembrie 2019, Prințul William a organizat un eveniment la Palatul Kensington în care i-a invitat pe cei 20 de tineri care au primit o distincție pentru efortul depus. William și-a arătat devotamentul față de moștenirea mamei sale, făcând cunoștință cu fiecare dintre acești copii, el vorbind chiar și în Swahili cu unul dintre participanți.

„Am avut destul timp pentru a discuta cu fiecare dintre cei 20 și să le ascultăm poveștile”, a declarat publicației People directorul executiv al inițiativei caritabile The Diana Award, Tessy Ojo. „Unul dintre tineri era din Tanzania și Prințul William a început să-i vorbească în Swahili – iar tânărul a rămas uimit! Nu a fost o singură propoziție. Nu a fost ceva care să fi citit într-o carte. A fost cu adevărat special. Iar acesta le-a mai zis și că: „Mama mea ar fi atât de mândră de voi acum.”

Citește și:
Aceste imagini cu Prințesa Diana participând la o competiție sportivă în anul 1991 te vor impresiona

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people