Prințul William glumește pe seama aniversării soției sale, Kate Middleton

Prințul William a fost prezent la un eveniment de ziua soției sale, Kate Middleton, lipsind astfel de la aniversare, însă cu siguranță nu a uitat cât de importantă este această zi.

Prințul William glumește pe seama aniversării soției sale, Kate Middleton

Vacanța de iarnă s-a încheiat în mod oficial și pentru familia regală, Prințul William fiind primul care participă la un angajament regal. Acesta a vizitat London’s Air Ambulance Charity și a discutat despre munca pe care angajații o fac și despre cât de dificil este un serviciu de urgență.

Prințul William a fost și el pilot de ambulanță și a fost numit patron al acestei organizații caritabile la aniversarea de 30 de ani.

Evenimentul acesta a coincis cu un alt moment important pentru William, aniversarea soției sale, Kate. Aceasta a împlinit 37 de ani și, în ciuda faptului că Ducele de Cambridge nu i-a fost alături întreaga zi, se pare că ea a sărbătorit acasă, alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În mod evident, Prințul William nu a uitat de ziua soției sale. Acesta a primit o felicitare pentru Kate de la un fan prezent la eveniment, iar răspunsul pe care l-a oferit i-a amuzat pe cei prezenți. „Foarte bine că ți-ai amintit, mi-am amintit și eu în dimineața aceasta, așa că a fost ok”, a spus acesta potrivit People.

Prințul William nu a primit doar felicitarea pentru Kate, ci și un elicopter de jucărie pentru cei mici. Ducele de Cambridge s-a gândit imediat la fiul lui cel mare, Prințul George, acesta fiind foarte atras de aparatele de zbor. „Nu m-aș fi putut întoarce fără un elicopter de jucărie. George nu m-ar fi iertat”, a spus Prințul William.

Ducele a menționat că această jucărie ar putea ajunge și la Prințul Louis, spunând că fiul lui cel mic va încerca să mestece probabil această jucărie.

Citește și:
Porecla adorabilă primită de Prințul William de la George și Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people