Prințul Harry și Prințul William nu s-ar fi împăcat înainte de plecarea Ducelui de Sussex

Se pare că Prințul Harry și Prințul William nu sunt în cele mai bune relații, în ciuda plecării Ducelui de Sussex în Canada.

Prințul Harry și Prințul William nu s-ar fi împăcat înainte de plecarea Ducelui de Sussex

Conflictul dintre Prințul Harry și Prințul William nu s-ar fi încheiat, deși Ducele și Ducesa de Sussex au decis să se mute în Canada.

Disputa dintre Harry și William ar exista din 2017, când Ducele de Cambridge l-ar fi avertizat pe fratele său că el și Meghan se grăbesc în relația lor. Cuvintele lui William l-au rănit pe Harry și, în urma tuturor controverselor apărute în ultimii doi ani, Ducele și Ducesa de Sussex au decis să renunțe la titlurile regale și să se mute în Canada alături de fiul lor, Archie. Deși decizia lor a stârnit un adevărat scandal în familia regală, se pare că există o șansă ca cei doi fii ai Prințesei Diana să se împace.

„Ei nu s-au despărțit în condiții bune, dar amândoi sunt ușurați că totul s-a terminat”, a declarat o sursă pentru People. Se pare că în ultimele săptămâni aceștia au vorbit mai mult, iar relația lor pare să se repare treptat.

„Poate (Meghan și Harry) nu s-au gândit foarte bine la lucruri, însă ei și-au dorit să fie fericiți. Cine îi poate învinovăți pentru asta?”, a declarat aceeași sursă.

În timp ce Prințul Harry nu va mai avea angajamente publice, Prințul William a fost prezent la Premiile BAFTA, unde Brad Pitt a făcut o glumă în discursul său citit de Margot Robbie. Actorul a făcut o referință la Prințul Harry, însă William și Kate au râs natural, fiind vizibil amuzați de cuvintele acestuia. „Voi numi acest premiu Harry pentru că sunt foarte entuziasmat să îl aduc înapoi în State”, a scris Brad Pitt.

Prințul William alături de tatăl său și Regina Elisabeta a II-a au discutat luna trecută despre situația lui Meghan și a lui Harry, ajungând la o soluție finală. Atunci, Majestatea Sa a anunțat că Ducele și Ducesa de Sussex își vor pierde titlurile de Altețe Regale, nu vor mai beneficia de fondurile publice, iar ei vor da înapoi banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage. Totodată, aceștia vor avea mai multa independență, respectându-se astfel cererile celor doi.

În ciuda acestor sacrificii, Meghan și Harry au negociat „aproape tot ce și-au dorit”, având libertatea de a locui unde își doresc, a menționat o sursă apropiată.

Citește și:
Cum a reacționat Prințul William când a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor să se îndepărteze de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people