Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Santa Barbara pentru a avea mai multă intimitate

În încercarea de a-și face o viață nouă, departe de ochii curioși ai presei, Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Santa Barbara.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Santa Barbara pentru a avea mai multă intimitate

A trecut deja mai mult de jumătate de an de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală britanică și s-au mutat mai întâi în Vancouver, Canada, și apoi în Statele Unite, în Los Angeles, unde au fost găzduiți de mogulul Tyler Perry pe proprietatea acestuia din Beverly Ridge.

Foștii duci de Sussex nu au scăpat nici în Los Angeles de atenția nedorită din partea presei de scandal, aceștia fiind urmăriți zi și noapte de paparazzi care ar fi făcut orice pentru o poză cu aceștia. De altfel, Prințul Harry și Meghan Markle au și intentat un proces după ce niște fotografi au surprins cu o dronă imagini cu fiul lor în vârstă de numai un an, Archie.

Se pare însă că Prințul Harry și Meghan Markle tocmai și-au achiziționat propria lor casă, în Santa Barbara. Surse apropiate de cei doi au declarat că „vor să-și creeze un cămin aici, în această comunitate liniștită, care e ferită de ochii curioșilor. Aici vor să-l crească pe Archie și să ducă o viață normală. Aceștia vor fi vecini cu o pleiadă de vedete care au ales să se mute în zona Montecito, printre care Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Julia Louis-Dreyfus, Drew Barrymore sau Ellen DeGeneres.

Prințul Harry și Meghan Markle sunt însă departe de a duce viața liniștită la care visează. Chiar săptămâna asta s-a lansat Finding Freedom, o carte plină de „dezvăluiri despre cei doi și decizia de a renunța la îndatoririle regale și care i-a făcut să se afle pe prima pagină a ziarelor în ultimele săptămâni. „Ducele și Ducesa de Sussex nu au fost intervievați și nu au contribuit la realizarea cărții Finding Freedom. Ea se bazează doar pe experiențele autorilor ca membri ai presei regale și pe propriile lor reportaje', a declarat purtătorul de cuvânt al Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Citește și:
Cum a reacționat Prințesa Eugenie când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat, chiar la nunta ei, că vor deveni părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people