Prințul Harry și Meghan Markle recunosc că au mințit cu privire la nunta lor secretă

Ducii de Sussex s-ar fi căsătorit în secret, însă ceremonia nu ar fi fost nici oficială, nici legitimă.

Prințul Harry și Meghan Markle recunosc că au mințit cu privire la nunta lor secretă

Prințul Harry și Meghan Markle mărturisesc că nunta secretă despre care au vorbit în controversatul interviu cu Oprah Winfrey nu ar fi fost chiar un eveniment real, după cum relatează The Daily Beast.

Unul dintre purtătorii de cuvânt ai familiei regale a declarat pentru publicație cum „cuplul a făcut schimbul personal de jurăminte cu câteva zile înainte de nunta lor oficială/legală din data de 19 mai.”

Cum o astfel de ceremonie nu ține locul uneia formale, uniunea secretă a foștilor Duci de Sussex nu a fost chiar legitimă, așa cum susțineau aceștia în interviul cu Oprah Winfrey transmis la începutul lunii martie.

„Cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit. Nimeni nu mai știe asta”, i-a spus Meghan Markle gazdei emisiunii. „L-am sunat pe arhiepiscop și i-am zis ‘Uite, tot spectacolul ăsta e pentru public, dar vrem să avem propria noastră ceremonie’,” a mai adăugat actrița. „Jurămintele pe care le avem înrămate în camera noastră sunt de când eram doar noi doi în grădina din spate, alături de arhiepiscopul de Canterbury.”

Potrivit Pagesix, publicația The Sun ar fi obținut certificatul oficial de căsătorie al Prințului Harry și al lui Meghan Markle direct de la Oficiul Stării Civile, confirmând astfel că 19 mai este data oficială de la care cei doi sunt căsătoriți legitim.

De asemenea, un preot din Marea Britanie a declarat pentru aceeași publicație că Biserica Angliei recunoaște ceremoniile de căsătorie doar dacă acestea se desfășoară în „lăcașuri de cult certificate”, cu cel puțin doi martori prezenți – lucruri la care Ducii de Sussex nu s-au conformat. Schimbul de jurăminte rămâne totuși un gest simbolic, cu valoare sentimentală, mai mult decât un act oficial.

Tot în interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a mai mărturisit și că nu s-a gândit niciodată cum ar fi să se mărite cu un prinț, și că nu cunoștea prea multe detalii despre familiile regale. Afirmația ei, mai scrie PageSix, este contrazisă de o postare mai veche de pe blogul său, în care Meghan scria nu numai despre visul de a deveni o prințesă, pe care l-a avut, probabil, la un moment dat, orice fată, ci și despre nunta cumnatei ei, Kate Middleton.

De la mărturisirile despre nuntă și relațiile cu membrii familiei regale și până la acuzele aduse reprezentanților Palatului Buckingham și presei britanice privind rasismul și răspândirea de știri false, Ducii de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri șocante în timpul interviului cu Oprah Winfrey transmis de CBS – dezvăluiri care continuă să producă reacții în valuri chiar și acum, atât din partea oficialilor, cât mai ales pe rețelele de socializare.

Citește și:
Scrisoarea Reginei Elisabeta arată ce a simțit cu adevărat aceasta la moartea Prințesei Diana

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people