Prințul Harry și Meghan Markle, prima felicitare de Crăciun de când au părăsit familia regală britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au păstrat tradiția și și-au încântat fanii și în acest an cu o felicitare de Crăciun inedită.

Prințul Harry și Meghan Markle, prima felicitare de Crăciun de când au părăsit familia regală britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au păstrat tradiția și au făcut publică o felicitare de Crăciun inedită în care apare, desigur, și fiul lor, Archie.

Înainte de a petrece primul lor Crăciun în Montecito, California, Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit o ilustrație a unei fotografii făcute de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Felicitarea de Crăciun a celor doi a fost dezvăluită de către Mayhew, o organizație caritabilă din Marea Britanie care ajută animalele și care este patronată de Meghan. În centrul imaginii se află Archie și se poate observa cu ușurință că el are părul roșcat, la fel ca tatăl său. În ilustrație mai apar și cei doi câini ai cuplului. „Suntem încântaţi să primim cele mai frumoase urări de Crăciun din partea patroanei noastre, ducesa de Sussex, care a făcut şi o donaţie pentru a ajuta câinii, pisicile şi comunitatea noastră”, potrivit mesajului publicat de către organizație pe Twitter.

„Fotografia originală a fost făcută acasă la începutul acestei luni. Bradul mic de Crăciun, dar și decorațiunile au fost alese de Archie, iar bradul va fi replantat după sărbători”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru HollywoodLife.com.

Această ilustrație ne oferă și câteva detalii despre cum casa în care trăiesc acum Meghan Markle și Prințul Harry, alături de Archie. În felicitare, Meghan confirmă că familia ei a făcut o donație către organizație și că va spriji munca pe care o desfășoară.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să sărbătorească primul lor Crăciun în noua lor casă din California, dar și primul de când au părăsit familia regală britanică. Alături de ei va fi și mama lui Meghan, Doria Ragland. O sursă a declarat pentru ET că Harry și Meghan nu intenționează să revină în Marea Britanie, având în vedere restricțiile de călătorie impuse de pandemie. În urmă cu o lună, o altă sursă a spus că familia lui Harry este „dezamăgită” că nu îl va vedea pe Archie de sărbători.

În ciuda faptului că Meghan Markle și Prințul Harry nu mai fac parte din familia regală, cei doi continuă să aibă o viață activă. Recent, s-a aflat că Meghan a investit într-o companie, ca parte din planul său de a susține mai multe afaceri care să promoveze egalitatea de gen.

În plus, cei doi au încheiat de curând și un parteneriat între Archewell, compania lor de producție, și Spotify, fiind astfel gazdele unui podcast. „Ce ne place la podcasturi este că amintesc tuturor să ne oprim pentru un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm cu ceilalți fără să fim distrași. Având în vedere toate provocările cu care a venit anul 2020, nu a fost nicicând un moment mai important să facem asta, pentru că, atunci când ne ascultăm unii pe alții și ne auzim poveștile ne amintim cât de legați suntem unii de alții”, spuneau cei doi, potrivit unui comunicat de presă.

Citește și:
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au făcut publică o felicitare de Crăciun alături de cei doi copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people