Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au făcut publică o felicitare de Crăciun alături de cei doi copii

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au făcut publică o felicitare de Crăciun alături de gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene au făcut publică o felicitare de Crăciun alături de cei doi copii

Ca în fiecare an, familiile regale ne încântă cu felicitări de Crăciun alături de familiile lor. Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene nu s-au lăsat mai prejos și au făcut publică o felicitare în care apar și gemenii lor în vârstă de 6 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Pe pagina oficială de Facebook a familiei regale apare un videoclip cu felicitarea tradițională de Crăciun, iar mesajul din partea lor este: „Fie ca spiritul Crăciunului să vă însoțească pe tot parcursul Anului Nou. Vă dorim un Crăciun Fericit și un An Nou Fericit!”

Portretul de familie a fost realizat pe 18 noiembrie, chiar cu o zi înainte de Ziua Națională a Principatului Monaco. „Este o imagine foarte frumoasă, cu un alt tip de brad de Crăciun. Este cu adevărat frumos”, le-a spus Prințul Albert celor de la People.

Și în cazul lor, sărbătorile de iarnă din acest an vor fi diferite din cauza pandemiei. „Nu ne-am făcut alte planuri înafară de a rămâne în siguranță între Monaco și Roc Agel. O să avem grijă. Va fi un Crăciun diferit și vom încerca să îl facem cât mai frumos pentru copii. Ne vom vedea cu restul familiei într-un cadru restrâns și în ziua de Crăciun probabil că vor veni la noi, dar nu vom face o reuniune mare”, a mai spus Prințul Albert.

Recent, Prințesa Charlene și-a făcut o schimbare radicală de look – mai exact și-a ras părul pe o parte. Ea a participat la un eveniment în cadrul căruia le oferea cadouri de Crăciun copiilor din Monaco alături de soțul ei, dar și cei doi copii. Prințesa Charlene a participat în luna septembrie la gala Planetary Earth alături de soțul ei, fiind un eveniment anual organizat de Prințul Albert prin Fundația Monaco, pentru a aduce laolaltă cei mai importanți filantropi din toată lumea, artiști și oameni de știință, pentru ca împreună să-și unească forțele pentru cauze bune.

În luna martie, Prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus, fiind primul membru al unei familii regale și șef de stat depistat cu coronavirus. Din fericire, acesta a trecut cu bine peste. În iulie, fiica lui, Jazmin Grimaldi, pe care o are din relația cu Tamara Rotolo, a fost și ea diagnosticată cu Covid-19. Inițial, ea avea simptome asemănătoare gripei, migrene și o febră care a persistat pentru 3-4 zile. Aceasta a fost și internată în spital după ce simptomele i-au reapărut.

Citește și:
Fanii Prințesei Diana critică felicitarea de Crăciun cu Prințul Charles și Camilla Bowles

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people